Ekonomi 07.07.2022 07:00

MikroX'ten Küçük Esnafa Destek

Bütçe dostu ve pratik ön muhasebe hizmetleri sunan MikroX, düzenlediği yeni kampanya ile küçük esnafın ve mikro işletmelerin e-faturaya geçiş sürecini kolaylaştırıyor.
MikroX'ten Küçük Esnafa Destek

Bütçe dostu ve pratik ön muhasebe hizmetleri sunan MikroX, düzenlediği yeni kampanya ile küçük esnafın ve mikro işletmelerin e-faturaya geçiş sürecini kolaylaştırıyor. 31 Temmuz’a kadar devam edecek Küçük Esnafa Destek Kampanyası kapsamında yıllık abonelik KDV hariç 600 TL KDV’ye sunulurken, 300 kontör ve Anahtar Teslim e-Fatura hizmeti ise hediye ediliyor.

Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği ile elektronik faturaya geçiş şartları değiştirildi. Neredeyse tüm sektörleri etkileyen bu değişiklik ile birlikte çok sayıda firma 1 Temmuz itibarıyla zorunlu olarak e-faturaya geçiş yaptı. Henüz zorunluluk kapsamına girmeyen firmalar da e-belgenin sağladığı zaman ve maliyet avantajlarından yararlanmak için geçiş yapmaya devam ediyor. Başta küçük esnaf ve mikro işletmeler olmak üzere firmalara ekonomik, pratik ve güvenli ön muhasebe hizmetleri sunan MikroX, e-faturaya geçiş sürecini kolaylaştırmak için Küçük Esnafa Destek Kampanyası düzenledi.

31 Temmuz 2022 tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında yıllık abonelik KDV hariç 600 TL’ye sunulurken, 300 e-kontör ve Anahtar Teslim e-Fatura hizmeti ise hediye ediliyor. Kullanıcılar yıllık abonelik ile MikroX üzerinden gelir ve giderlerini kolayca takip edebiliyor; fatura takibi, finansal raporlama, stok yönetimi ve e-belge hizmetlerinden yararlanabiliyor. Kesilen ve alınan her bir e-fatura bir e-kontöre karşılık geldiğinden, kullanıcılar ilk 300 faturasını ek masraf yapmadan gönderebiliyor. Kampanya kapsamında hediye edilen Anahtar Teslim e-Fatura hizmeti ile de e-belgeye geçiş süreci dakikalar içinde MikroX’in uzman süreç danışmanları tarafından gerçekleştiriliyor. Böylece küçük esnaf ve işletmeler başvuru süreçleri ile uğraşmadan, oturdukları yerden e-fatura kullanıcısı olabiliyor.