Kültür Sanat 27.07.2019 15:56

MFÖ Vadi Açıkhava'yı Salladı!

Yaz başından beri pek çok yıldızın sahne aldığı, İstanbul'un yeni eğlence mekanı Vadi Açıkhava'daki konserlere imza atan Atlantis Yapım , 26 Temmuz'da efsanevi müzik grubu Mazhar Fuat Özkan'ı (MFÖ) ağırladı.
MFÖ Vadi Açıkhava'yı Salladı!

Vadi Açıkhava’da gerçekleşen konserlerine ‘Ele Güne Karşı’ ile son derece enerji yüklü bir şekilde başlayan MFÖ, şarkı esnasında seyircinin alkışlarla katılmasını isteyerek eğlencenin fitilini ateşledi. ‘M.V.B.A’, ‘Ah Bu Ben’, ‘Bazen’ ve ‘Sakın Gelme’ gibi dillerde yer etmiş hit şarkılarını 3 saat boyunca aynı coşku ile seslendirdi.

“Kimse yerinde durmasın, bu gece herkes eğlensin istiyoruz” diyerek Vadi Açıkhava’yı dolduran binlerce MFÖ hayranına seslenen Mazhar Alanson, sonrasında söylediği “Mecburen” ile renkli bir atmosfer yarattı.

1984'te çıkan ‘Ele Güne Karşı’ albümüyle birlikte toplam 13 albümde (3 best of, 10 stüdyo albümü) dillere dolanan sayısız şarkıya imza atan, ülkenin dört bir yanında dopdolu konserlerde sahne alan MFÖ, 21 Eylül akşamı U.S. Polo Assn. Açıkhava Konserleri’nde tekrar Vadi Açıkhava’da hayranlarıyla buluşacak.