Magazin 18.09.2020 03:00

Mert Demir yeni albümünden tadımlık 7 şarkı ile sizlerle!

Alternatif müzik dünyasının yükselen sesi Mert Demir, "KİMİM LAN BEN?, PART 1" adlı yeni EP'si ile müzikseverlere farklı bir müzikal deneyim sunuyor!
Mert Demir yeni albümünden tadımlık 7 şarkı ile sizlerle!

EP’de yer alan 7 şarkının söz,müzik ve düzenlemesi Mert Demir imzası taşırken, sanatçıya yapım, düzenleme ve mix/master’da daha önce de birlikte çalıştığı Emir Ural eşlik ediyor. Kariyerinin merkezine değişimi koyan Mert Demir, pek çok farklı tarzı bir araya getirdiği yeni EP’si ile aynı zamanda önümüzdeki aylarda yayımlanacak 22 şarkılık yeni albümün de müjdesini veriyor.

“KİMİM LAN BEN?, PART 1” EP’sinde yer alan, pop ve R&B melodilerinin ustaca harmanlandığı “BENİM SUÇUM GÜNAHIM NE?” şarkısının video klibi ise önümüzdeki günlerde müzikseverlerin beğenisine sunulacak. EP’de de sıkça duyacağımız sorgulama ve özeleştiri gibi konuların isyan duygusuyla kaleme alındığı şarkının sözü, müziği Mert Demir, düzenlemesi ise Emir Ural imzası taşıyor.

Elektronik-alternatif ve pop-etnik elementlerini harmanladığı “Bak Kollarım Burada” isimli ilk albümünden sonra Mert Demir, farklı bir sound’u kovaladığı ikinci albümüne organik bir geçiş oluşturan “GİTTİLER” teklisini 5 Haziran günü hayranlarının beğenisine sunmuştu. Temmuz ayında ise R&B müziğin sevilen isimlerinden Seda Erciyes ile stüdyoya giren Mert Demir, “GEBEREBİLİRİM” şarkısıyla ilk düet performansına imza attı.