Spor 25.02.2021 12:30

Merrell'den 'OneTrail' projesi

Koşu branşına ilgi duyanları doğru bilgiyle buluşturmak ve kendilerine en uygun yarışlara yönlendirmek için "OneTrail" projesi hayata geçiriliyor.
Merrell'den 'OneTrail' projesi

Projeyle dileyen herkesin patika koşusu yapabilmesi, pratik ve teorik eğitimler alabilmesi, bu spora gönül veren kişilerin bir araya getirilip, doğada keyifle vakit geçirmelerinin amaçlandığı kaydedildi.

Proje kapsamında Özgür Tetik, İbrahim Bitiş, Bahar Baltacı, Nuray Bulut Göktepe ve "Dağların Arslanı" olarak bilinen Ahmet Arslan'ın yer alacağı Merrell Running Team üyeleri, sporseverlere eğitim desteği sağlayacak.
Türkiye'de düzenlenecek uluslararası yarışlara katılacak Merrell Running Team üyeleri, ayda bir kez teorik eğitim verecek.

Teorik eğitimler sonrasında Kilyos Plajı, Kurt Kemeri Parkuru, Kemerburgaz Kent Ormanı, Geyik Parkuru, Valide Sultan Göleti, Atatürk Kent Ormanı, Polonezköy Tabiat Parkı ve Aydos Ormanı'nda açık hava eğitimleri düzenlenecek."OneTrail" projesini hayata geçirdikleri için çok mutlu olduklarını belirten Olgar Genel Müdürü Barış Andırınlı, "Doğa ve koşu sporunu bir araya getiren patika koşusu, süratle yaygınlaşmaya devam ediyor. Biz de bu sporun lideri olarak, daha fazla insanın doğaya çıkması ve patika koşusunu deneyimlemesi konusunda çaba harcıyoruz. Genç, yaşlı, yavaş, hızlı, her seviyeden sporseveri patika koşusu etkinliklerimize katılmaya davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.