Vakıf Katılım web
Magazin 22.11.2020 04:31

'MENAJERİMİ ARA'DA SERT RÜZGARLAR ESİYOR

Ünlülerin ve menajerlerin hayatını gerçekçi bir dille anlatan 'Menajerimi Ara'da sular durulmuyor. Daha önce İrem Derici'nin konuk olduğunun duyurulduğu 13. bölüm için yeni bir tanıtım yayınlandı. Yayınlanan tanıtım; seyirciye İbrahim Tatlıses heyecanı yaşatırken bir yandan da Ego Ajans'ta yine fırtınalar kopacağının sinyallerini verdi.
'MENAJERİMİ ARA'DA SERT RÜZGARLAR ESİYOR

Sevilen dizi ‘Menajerimi Ara’ temposu yüksek, keyifli bir bölümle daha geliyor. Barış’ın (Deniz Can Aktaş) Beren (Yaprak Medine) ile ilişkisini sonlandırdığı, Kıraç’ın (Barış Falay) Dicle’ye bir adım daha yaklaştığı, Dicle ve Beren arasındaki iplerin iyice gerildiği 12. bölümün ardından yeni bölümden ipuçlarının yer aldığı bir tanıtım yayınlandı. Yayınlanan yeni tanıtımda; diziye bu hafta konuk olan İrem Derici ile birlikte Barış, Beren ve Emir İbrahim Tatlıses’in programı ‘İbo Show’a davet ediliyor. Bu davet herkesi çok heyecanlandırırken menajerler ve oyuncularla birlikte Bekir de (Bedir Bedir) soluğu program çekiminde alıyor. Barış ve Emir arasındaki gerilim zirveye çıkarken bu sırada Feris (Canan Ergüder) Dicle, Barış ve Emir üçgeninin farkına varıyor ve bunun faturası Dicle’ye kesiliyor. Feris Dicle’yi işten atarken, Beren de babasıyla büyük bir kavgaya tutuşuyor.

 Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Burak Tozkoparan ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun buluştuğu ‘Menajerimi Ara’ her pazar akşamı saat 20.00’de StarTV’de!