Otomotiv Kaynak: Hibya Haber Ajansı 15.09.2024 13:00 Güncelleme: 14.09.2024 23:01

MAXUS, eDeliver 5'i pazara sundu

MAXUS, segmentinde dengeleri değiştiren eDeliver 3'ün ardından şimdi de yeni modeli eDeliver 5 modeliyle ürün gamını genişletiyor
MAXUS, eDeliver 5'i pazara sundu

SAIC bünyesindeki İngiliz orijinli köklü marka ve elektrikli ticari araç üreticilerinden MAXUS, Türkiye pazarındaki büyüme hamlesini bir adım daha ileriye taşıyor. Türkiye’de Doğan Trend Otomotiv’in temsil ettiği ve kısa sürede elektrikli ticari araç pazarında liderliğe ulaşan MAXUS, segmentinde dengeleri değiştiren eDeliver 3’ün ardından şimdi de yeni modeli eDeliver 5 modeliyle ürün gamını genişleterek çevreci ve tasarruflu mobilite seçenekleri sunmaya devam ediyor.

Türkiye’de ticari araç pazarının elektrikliye dönüşümünde en önemli adımı atan marka olan MAXUS, ağustos ayı sonu itibarıyla elektrikli ticari araç pazarının lideri konumunda yer alıyor. Segmentinde teknolojik donanımıyla da rakiplerinden ayrışan yeni eDeliver 5 iki farklı şasi seçeneğiyle yollara çıkıyor. Aracın kısa şasili versiyonu 1 milyon 675 bin TL fiyatıyla da oldukça rekabetçi. Üstelik lansmana özel 0 faiz avantajı ile 300 bin TL 12 ay kredi kampanyası ile sunuluyor. Yeni yüzde 100 elektrikli eDeliver 5; sunduğu güçlü performans, geniş yükleme alanı ve gelişmiş lojistik kabiliyeti sayesinde işletmeler için en uygun seçenek olacak.

Profesyonellerin şehir içi taşımacılıktaki tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanan en son teknoloji yüzde 100 elektrikli eDeliver 5; sunduğu güçlü performans, geniş yükleme alanı ve gelişmiş lojistik kabiliyetleri sayesinde işletmeler için en uygun seçenek olmaktan çok daha fazlasını sunuyor. Hızlı şarj kapasitesi ve gelişmiş güvenlik özellikleriyle eDeliver 5, sadece yeni bir elektrikli panelvan değil lojistik konusunda güvenilir bir iş ortağı olarak dikkat çekiyor. MAXUS eDeliver 5, yeni nesil temiz enerji elektrik teknolojisi platformu olan MILA Platformu üzerinde yükselmekte olup tüm senaryolara yönelik sürdürülebilir mobilite çözümlerini güçlendirmek üzere tasarlandı. Lojistik uygulamalara odaklanarak üstün taşıma yeteneklerine sahip olarak geliştiren modüler yapıdaki MILA platformu üzerinde yükselen eDeliver 5, hafif yapısı sayesinde enerji verimliliğine, mükemmel araç içi kullanımına, konforlu ve güvenli sürüş kolaylığına olanak sağlıyor.

MAXUS eDeliver 5, kısa ve uzun olmak üzere iki farklı şasi tipiyle sunuluyor. Kısa şasili versiyonunda sunulan 4 bin 800 milimetre uzunluğu, bin 874 milimetre genişliği ve bin 960 milimetre yüksekliği ile MAXUS eDeliver 5, sınıf beklentilerini en iyi şekilde karşılıyor. 3 bin 100 milimetrelik dingil mesafesiyle de dikkat çeken araç, elektrikli rakipleri ile kıyaslandığında şehir içi taşımacılığı kullanımı için en uygun araç haline geliyor. 6.6 metreküplük yükleme hacmine sahip araç, bin 200 kilogramlık taşıma kapasitesiyle şehir içi taşımacılık için gereken beklentileri karşılıyor. Geniş yükleme alanı ve hacmiyle de göz dolduran eDeliver 5, standart Euro paletleri gibi paletlerin rahatça taşınmasını sağlıyor. Sürücü ve yolcu koltukları arasında yenilikçi tasarımı ile geniş mesafe bir sunan eDeliver 5’te, 180 derece açılır arka kapılar ve her iki tarafta da yer alan sürgülü yan kapılar ile yükleme-boşaltma işlemleri kolayca gerçekleştirilebiliyor. İç mekanda yuvarlak hatlı tasarım unsurları ile gelişmiş teknolojik dokunuşların uyumlu birleşimini sunan modelde yer alan bu kombinasyon, ferah ve konforlu bir atmosfer yaratıyor.