Beyaz Perde 23.03.2018 08:03

Martı Tam Not Aldı

Bugün sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanan Martı filmi, Başka Sinema'nın düzenlediği 'Başka Çarşamba' etkinliği kapsamında vizyon öncesi seyirci ile buluştu.
Martı Tam Not Aldı

Katıldığı festivallerde adından söz ettiren ve büyük beğeni toplayan, MinT Yapım imzalı ödüllü film Martı 23 Mart'ta (Bugün)vizyona giriyor. Merakla beklenen film, vizyon öncesi özel bir gösterim ile seyirciyle buluştu.

Beyoğlu Sineması'nda düzenlenen etkinliğe filmin senaristi ve yönetmeni Erkan Tunç ve oyuncular katıldı. Film ekibi,gösterim sonrasında sinemaseverlerin sorularını yanıtladı.
Martı'yı hayata geçirmek için Birol Güven ile tanışana kadar zorlu bir süreç yaşadıklarını belirten Erkan Tunç 'Karşımızda senaryoyu çok iyi bilen bir Birol Güven çıkmasaydı bu film olamayacaktı' dedi ve Güven'e kendilerine böyle bir fırsat verdiği için teşekkür etti.

Filmi 8-9 kere izlediğini ve her seferinde eğlendiğini belirten başrol oyuncularından Öner Erkan ise 'Seyircinin de izlerken eğleneceğini; hatta güleceğini düşünüyorum. Yani sadece dram izleyeceğiz diye düşünmesinler' dedi.

Kadın dizisiyle yıldızı parlayan ve Martı filmiyle ilk defa beyazperdeyle buluşan Sahra Şaş ise 'Bu filmin hayatımda çok özel bir yeri olacak. Hem ilk filmim hem de arkadaşımın filmi, bu nedenle çok büyük anlamı var benim için' dedi.

"Martı" adlı film, küçük bir tavuk çiftliğinde bakıcı olarak çalışan Yakup ile eşi Mediha'nın, çiftliğe Rıza ve karısı Nurgül'ün gelmesiyle değişen hayatlarını anlatıyor. Filmde İrem Sak, Onur Buldu, Sahra Şaş, Öner Erkan ve Erşan Utku Ölmez rol alıyor.