Magazin 19.01.2020 00:30

MARİLYN MONROE BENZETMESİNE İSTANBUL ŞUBESİ YANITI

Beyaz perdeden sonra sahnelerde de adından sıkça söz ettirmeyi başaran Ayta Sözeri, artık bir klasik haline gelen Dalmaz Center performnasında kendisini dinlemeye gelen müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.
MARİLYN MONROE BENZETMESİNE İSTANBUL ŞUBESİ YANITI

39 derece ateşle çıktığı Dalmaz sahnesinde yaklaşık iki buçuk saat boyunca non-stop bir performans sergileyen Sözeri, yüksek ateş ve geçirdiği ağır gribal enfeksiyona adeta meydan okudu.

Gecenin sonlarına doğru hayranlarına birde müjde veren Ayta Sözeri albüm hazırlığı içinde olduğunu söyledi. Nazardan korktuğu için detay vermekten kaçınan Sözeri'nin albümü için Sezen Aksu'nun kolları sıvadığı ve albümün en iddialı şarkılarının Minik Serçe tarafından kendisine hediye edildiği öğrenildi. Prodüktör koltuğunda da Sezen Aksu'nun oturacağı ilk albümünün kendisini heyecanlandırdığını da dile getiren Sözeri, ''Marilyn Monroe gibisin Ayta...'' diye haykıran bir hayranına ise ''İstanbul şubesi diyelim'' sözleri ile takıldı.

Finalde hareketli şarkılar ile müzikseverlerin coşkusunu doruklara çıkaran Ayta Sözeri sahnesini alkışlar eşliğinde sonlandırdı.