Magazin 02.07.2022 04:11

Maria Alışverişte 

En son 'Kırmızı Oda' dizisinde hayat verdiği 'Maria' karakteri ile ses getiren güzel oyuncu Derya Taşbaşı Nişantaşı City's'de alışveriş yaparken görüntülendi.
Maria Alışverişte 

Çıkışta ayaküstü gazetecilerle sohbet eden güzel oyuncu Derya Taşbaşı ses getirecek açıklamalarda bulundu. Almanya’da doğan ve son 15 yıldır Türkiye’de yaşayan ünlü oyuncu sunucu Derya Taşbaşı “anadili seviyesinde İngilizce, Almanca, Türkçe ve orta seviyede Portekizcem mevcut. Ne demişler ‘1 lisan 1 insan’. Her lisan insana dünyaya dair bakış açısı getirir. Çünkü her lisan bir insan konumundadır.” dedi. Dijital platformların Türkiye’de yayına başlaması aslında gölgede kalan oyuncular için büyük bir şans. Aynı zamanda da tv – dijital platform rekabeti, kaliteyi artıracaktır. Bilmiyorum farkettiniz mi? İnsanlar özellikle son 5 yıldır hep aynı kişileri, aynı senaryoları izlemekten bıktılar. Bu açıdan bakarsak finalde kazanan Türk dizi sektörü olacaktır. “Oyunculuk mu? Sunuculuk mu?” sorusuna 

Taşbaşı :“İkisini de çok seviyorum. İkisini de yıllardır yapıyorum. Çok politik bir cevap vermek durumundayım gerçeği de bu zaten. İkisi de öz evladım gibi j” diye cevap verdi.