Magazin 05.06.2023 17:13 Güncelleme: 05.06.2023 17:19

MANOWAR'DAN CUMHURİYETİN 100. YILI MESAJI

Metal müziğin en büyük gruplarından Manowar'ın dört yıl aradan sonra Türkiye'de verdiği konser yüzdeyüz metal olarak tarihe geçti!
MANOWAR'DAN CUMHURİYETİN 100. YILI MESAJI

40 yılı aşkın bir süredir heavy metal bayrağını en tepelerde taşıyan efsanevi grup Manowar, KüçükÇiftlik Park'ı dolduran on binlerce “Manowarrior”a hafızalardan silinmeyecek bir konser yaşatırken grubun beyni Joey DeMaio'nun yaptığı Türkçe konuşma ise yumruklar havada, ıslıklar ile karşılandı. "Duydum ki bu sene Türkiye için özel bir sene. Bu sene, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı. Ulu Önder Atatürk'ün sizlere mirası kutlu ve mutlu olsun!" diyen DeMaio, sözlerini Türkiye'deki metal müzik tutkunlarına teşekkür ederek noktaladı.

Crushing The Enemies Of Metal Anniversary turnesi kapsamında bugüne kadarki en büyük sahne şovuyla KüçükÇiftlik Park'ta tarihi bir konser veren Manowar, sekiz ölümsüz albümünden seçilen bir set-list çaldı. Yüzdeyüz Metal katkıları, Vera Müzik ve URU organizasyonuyla düzenlenen konser, devasa sahne prodüksiyonu ve 10 bini aşkın seyircisiyle yeni bir seviye belirledi!