Magazin 05.07.2022 04:18

Mahmut Orhan Açıkhava'yı Salladı

BKM Organizasyonu ve Limits Off'un desteği ile Maximum Uniq Açıkhava'da ilk konserini veren Mahmut Orhan, 2 Temmuz akşamı Açıkhava'yı tıklım tıklım dolduran binlerce müzikseverlere 2 bölümden oluşan çok özel bir repertuar ile unutamayacakları bir akşam yaşattı!
Mahmut Orhan Açıkhava'yı Salladı

Mahmut Orhan, bu konser için özel olarak hazırlamış olduğu repertuarda, bugüne kadar yayınladığı, dinlenme rekorları kıran parçalarının orkestral versiyonlarının yanı sıra henüz yayınlanmamış parçalarına da yer vererek muhteşem bir sahne performansına imza attı.


İki bölümden oluşan konserine, başarılı sahne ışıklandırması, dijital, ses ve görsel tasarım deneyimini de ekleyen Mahmut Orhan, konserin ilk bölümünde açılışı ‘’In Control (feat. Selin Geçit)’’ ile yaparak, ‘’Feel’’, ‘’6 Days’’, ‘’Home’’, ‘’Take Me To The Moon’’, Dönmem Ben Sana (feat. Selin Geçit), ‘’Lost’’, ‘’Fly Above’’ gibi sevilen parçaların orkestral versiyonlarına yer verdi. Konserin 2. bölümünde ise DJ setinin başına geçti ve katılımcılara unutamayacakları bir akşam yaşatarak Açıkhavayı salladı!