Sağlık Kaynak: Hibya Haber Ajansı 16.09.2024 10:00 Güncelleme: 16.09.2024 14:22

LÖSEV'den çocuklara unutulmaz bir gün

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı LÖSEV, 26 yıldır binlerce lösemi ve kanser hastası çocuğun tedavisini üstlenmeye, ailelerine maddi ve manevi destek sağlamaya devam ediyor. Uzun ve zorlu tedavi süreçlerinde çocukların yanlarında olan LÖSEV, düzenlediği etkinliklerle hem moral desteği sağlıyor hem de sosyal yaşamlarına katkıda bulunuyor.
LÖSEV'den çocuklara unutulmaz bir gün

LÖSEV İstanbul Ofisi tarafından "Yaza Veda, Okula Merhaba" temasıyla Vialand Tema Parkı’nda gerçekleştirilen etkinlikte, çocuklar ve gençler eğlence dolu bir gün geçirdi. Kaptan Gaga, Viking, Vega Maskot karakterlerle oyunlar oynayıp, müzik eşliğinde çeşitli aktivitelerle keyifli anlar yaşayan çocuklar, tema parkın 30’dan fazla eğlence ünitesinde doyasıya vakit geçirdi. Bu etkinlik, yeni eğitim yılına başlarken onlara moral oldu

LÖSEV’in düzenlediği bu tür etkinlikler, çocukların fiziksel ve sosyal becerilerini geliştirirken, onlara unutulmaz anılar biriktirme fırsatı sunuyor. Aynı zamanda, hastalık sürecinde ve sonrasında sosyal yaşama adaptasyonlarını kolaylaştırarak çocukların her alanda gelişimlerine katkı sağlıyor.

LÖSEV, yaptığı çalışmalar ve düzenlediği etkinliklerle toplumsal farkındalık yaratmaya ve kanserle mücadelede farkındalığı artırmaya devam ediyor.