Vakıf Katılım web
Magazin 25.10.2021 04:31

LİNET GÜZELLİĞİYLE GÖZ KAMAŞTIRDI

Ünlü sanatçı Linet ve sevilen grup Rubato önceki akşam Ağaoğlu Maslak 1453 'te bulunan Yeni Gazino'da sahne aldılar.
LİNET GÜZELLİĞİYLE GÖZ KAMAŞTIRDI

İlk olarak sahneye çıkan Rubato grubu, bir çok usta sanatçının parçalarına repertuarında yer verdi. Sevilen şarkıları kendilerini dinlemeye gelen müzikseverlerle hep bir ağızdan seslendiren ünlü grup hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Konserin ikinci bölümünde sevenlerinin karşısına Tolga Çam imzalı leopar desenli bir kıyafet ile çıkan Linet, sahneden müzikseverlere seslenerek "Kelimeler kifayetsiz sizleri ve şarkılar söylemeyi çok özledim. Yeni Gazino'ya hoş geldiniz, birlikte bu gecenin tadını doyasıya çıkaralım" dedi. Sahnedeki muhteşem enerjisinin yanı sıra güzelliğiyle de sevenlerini büyüleyen Linet, "Şımarmak istiyorum" diyerek dinleyicilerden espirili bir şekilde alkış istedi. Yeni Gazino müdavimleri başarılı Assolist'in bu isteği üzerine ayağa kalkarak dakikalarca Linet'i alkışladılar.

Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalarak harika bir performansa imza atan Linet, "YouTube kanalımıza abone olun, sizin için akustik şarkılar hazırladık takipte kalın" sözleriyle hayranlarına seslendi.