Bülten 23.09.2019 11:29 Güncelleme: 24.09.2019 11:28

İzmir'de Lazer Epilasyon Dönemi Ağrı ve Acı Olmadan Buz Lazer

İstenmeyen tüylerden kurtulmak isteyenlerin en çok tercih ettiği yöntem lazer epilasyon artık Buz Lazer ile masaj rahatlığında!
İzmir'de Lazer Epilasyon Dönemi Ağrı ve Acı Olmadan Buz Lazer

Lazer epilasyon denince akla ilk gelen uygulama sırasında hissedilen ağrı ve acı hissinin yanı sıra uygulama sonrası ortaya çıkabilen leke ve yanıklardır. Tüm bu sorunları kökten çözen Buz Lazer sayesinde uygulama esnasında ve sonrasında kullanıcılar büyük memnuniyet duymaktadır. Bu da Buz Lazere olan ilgiyi çok yoğun bir şekilde arttırmıştır. Tüm dünyada büyük ilgi gören Buz Lazer ülkemizde de büyük ilgiyle karşılanmıştır. Pürüzsüz bir cilde ağrı ve acı hissetmeden kavuşmak isteyen herkes Buz Lazer uygulamasından faydalanmaktadır. Bu ağrı ve acısız masaj rahatlığında olan uygulamanın bir avantajı da çok hızlı bir şekilde uygulanabilir olmasıdır. Zamanın nakit olduğu dönemde böyle bir avantaj sunması Buz Lazeri daha da cazip kılmaktadır. Ağrı ve acı olmadan kısa zamanda pürüzsüz bir cilde sahip olmak isteyen herkes İzmir Lazer Epilasyon da Buz Lazer epilasyon sayesinde uygulaması ile bu isteklerine kavuşabilirler.

Nedir bu Buz Lazer?

810 nm dalga boyuna sahip lazer teknolojisi ve buz başlığı sayesinde Buz Lazer hem ağrı ve acı hissi duyulmasını engeller hem de uygulama sonrasında yaşanabilecek cilt lekelerine de engel olur. Bunu buz başlığı sayesinde cildi -3 e kadar soğutarak başaran Buz Lazer kıl köklerine gönderdiği enerji ile kıl köklerini tahrip eder ve tekrar oluşumlarını engeller. Hem başarılı sonuç elde etmesi hem de bunu yaparken kullanıcılara ağrı ve acı hissettirmemesi, zamandan tasarruf ettirmesi ve uygulama sonrasında oluşabilecek yan etkilere neden olmaması Buz Lazeri vazgeçilmez kılmaktadır.

Buz Lazer Nasıl Uygulanır?

Buz lazer, kıl köklerine uygulanan lazer yöntemidir. Kıl köklerini tahrip etmek için amaçlanmış lazer cihazı ile istenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmak mümkündür! Kademeli ısıtma özelliği sayesinde kıl köklerine iletilen enerji kıl köklerini tahrip etmektedir. Uygulanacak bölge belirlendikten sonra lazer enerji ütüleme yapar gibi cilt altına kıl köklerine ulaştırılır.

Uygulanma Süresi Ne Kadardır?

Buz lazer tüm vücuda yaklaşık olarak 35-40 dakikada uygulanabilmektedir. Acı ve ağrısız epilasyon olarak adından söz ettiren Buz Lazer hızıyla da diğer tüm yöntemleri geride bırakmıştır. Lazer epilasyon İzmir olarak istenmeyen tüylerin yok olması için en hızlı yöntem olan Buz Lazer ile pürüzsüz bir cilde davet ediyoruz!

Buz Lazerin Uygulanabildiği Bölgeler?

Buz Lazer istenmeyen tüylerin bulunduğu tüm vücut bölgesine uygulanabilmektedir. Hem erkek hem de kadınlar Buz Lazer ile pürüzsüz bir cilde sahip olabilirler. Acısız ve ağrısız Buz Lazer yan etkiler olmadan da konforlu ve hızlı epilasyon sağlamaktadır. Özellikle erkeklerin en çok tercih ettiği yöntem olarak yerini alan Buz lazer kaş arası gibi burun içi ve kulak içi gibi bölgelere uygulanabilen tek lazer epilasyondur. Bu sebeple erkekler tarafından en çok tercih edilen yöntemdir.  

Uygulanması Gereken Seans Sayısı?

Lazer epilasyon gibi uygulamalarda seans sayılarının ne kadar süreceği ile ilgili fikir vermek zor olduğu için tahminin bir sayı verilmektedir. İlk seans sonrası kişiye özel sayı verilebilmekte olup 6-8 seans süre ile kalıcı olarak sonuç alınmaktadır. Kişilerin kıl yapıları ve cilt yapıları farklılık gösterdiği için her kişiye farklı sürelerde sonuç sağlanmaktadır. Lazer epilasyon İzmir ile istenmeyen tüylere veda ederek kalıcı olarak pürüzsüzlük sağlayabilirsiniz.

Detaylı bilgi için www.buzlazer.com adresini ziyaret edebilir. NEREDE YAPTIRABİLIRİM ? sayfasına tıklayarak size en yakın İzmir orijinal Buz Lazer Kliniğine ulaşabilirsiniz.