İstanbul 20.10.2020 03:00

KÜLTÜR VE SANATA BÜYÜK DESTEK

Beşiktaş Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı'nda kültür-sanat kurumlarına ve özel tiyatrolara pandemi desteği olarak yüzde 50 indirimli salon tahsisi sağlanması kararlaştırıldı.
KÜLTÜR VE SANATA BÜYÜK DESTEK

Pandemi süresince zor zamanlar yaşayan kültür-sanat kurumları ve özel tiyatrolar, Beşiktaş ilçesinde bulunan salonlarında  yüzde 50 indirimli faydalanabilecek. Önemli oranda indirim desteği sağlayan bu karar, pandemide tüm etkinliklere ara verilmesiyle zor bir süreç yaşayan kültür-sanat çevresinde sevinçle karşılandı.

Omuz vermeye devam edeceğiz

Kararı duyuran Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, kültür-sanatın önemli bir destekçisi olduklarını ve bu alanda koşulsuz desteklerinin devam edeceğini belirtti. Başkan Rıza Akpolat, şu açıklamayı yaptı: "Kültür-sanat kurumlarına, özel tiyatrolara pandemi desteği olarak yüzde 50 indirimli salon tahsisi maddemiz, önemli bir gündem olarak meclis toplantımızdan geçti. Kültür ve sanatın başkenti olarak bilinen Beşiktaş, bu çevrelerin en büyük destekçisi olmaya devam edecektir. Sanatçılarımız pandemi sürecinde çok büyük özveride bulunup, güçlükler içinde kaldılar. Sanatın ve sanatçının güçlenmesi için omuz vermeye devam edeceğiz."