Kültür Sanat 12.07.2019 12:11

Kukla tiyatrosu çocuklarla Marka'da buluşuyor

Sur Yapı Marka AVM'de 13 Temmuz Cumartesi saat 14.00 – 16.00 saatleri arasında kukla gösterisi yapılacak. Çocukların yoğun ilgi gösterdiği etkinlik 03 – 14 yaş arasındaki çocukların ve ebeveynlerinin katılımına açık olacak. Dil gelişimi, toplumsal kurallar, beden dilini kullanabilme gibi çocuk gelişimine pek çok katkısı bulunan kukla tiyatrosu, alışveriş merkezinin ikinci katındaki çocuk etkinlik alanında gerçekleşecek.
Kukla tiyatrosu çocuklarla Marka'da buluşuyor

Türkiye’nin en seçkin markalarını Bursalılarla buluşturan Sur Yapı Marka AVM, yaz tatilinde çocuklar için hem eğlenceli hem de öğretici etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. 13 Temmuz Cumartesi günü alışveriş merkezinin ikinci katındaki çocuk etkinlik alanında yapılacak gösteri, 14.00 -16.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

 3 -14 yaş arasındaki çocukların katılımına açık olan etkinlikte beden dilini kullanmayı öğrenen çocuklar, kukla gösterisiyle bir şeyleri paylaşabilme, ses tonunu doğru kullanabilme, bekleme ve içinden geçenleri doğru aktarabilme yetisi kazanıyor. Çocukların öz güven kazanmasına da önemli katkı sağlayan kukla tiyatrosu, dikkat dağınıklığını engelliyor.