Magazin 27.02.2021 04:40

KÖY OKULLARI İÇİN KONSER VERECEK!

Müzikte sınırları, tarzları, kuralları dışlayan ve kendini sadece "özgür bir müzisyen" olarak tanımlayan Cem Adrian; 28 Şubat Pazar akşamı saat 21.00'de ilk kez TikTok'ta konser verecek!
KÖY OKULLARI İÇİN KONSER VERECEK!

Adrian, en sevilen şarkılarını bu kez Köy Okulları Yardım Projesi Derneği’nin kütüphane açma projesine bağış kampanyası için seslendirecek.

Kendine has duruşu ve güçlü yorumuyla müzik dünyasının en özel isimlerinden olan Cem Adrian; TikTok’ta vereceği ilk konserde Köy Okulları Yardım Projesi Derneği için bağış toplayacak. Bağışta bulunmak isteyen kullanıcılar, TikTok hesaplarındaki bakiyelerine para yükleyerek çeşitli meblağda paraları temsil eden hediye gönderim paylaşımlarıyla, kütüphane açma projesine destek olabilecek.

Cem Adrian, 10 yılı aşkın süredir sadece çok renkli sesi değil, çok renkli müziği ile yorumcu, besteci ve söz yazarı olarak müziğin çok farklı dallarında çok farklı eserlere imza atıyor. Başarılı müzisyen aynı zamanda, bölge ayırt etmeksizin Türkiye’nin her şehrinde, en fazla konser veren canlı performans sanatçıları arasında ön sıralarda yer alıyor.

Cem Adrian’ın 28 Şubat 2021 Pazar akşamı saat 21.00’de TikTok uygulamasında vereceği konseri izlemek ve bağışta bulunmak için platforma kaydolmak yeterli.