Magazin 18.08.2019 00:30 Güncelleme: 17.08.2019 17:25

KORAY AVCI ÖLÜMSÜZ ESERLERİ SESLENDİRDİ

Ünlü söz yazarı ve şarkıcı Koray Avcı "Azka Yaz Konserleri" kapsamında Bodrum Bardakçı Koyu'nda bulunan Azka Otel'de hayranlarıyla buluştu.
KORAY AVCI ÖLÜMSÜZ ESERLERİ SESLENDİRDİ

Sahnesine yeni cover'ı "Kim Bilir" şarkısı ile başlayan Koray Avcı " Hani bir dönem kasetler cdye geçmiştir. Hep manevi bir tane Hüseyin abimiz olurdu. Karışık cd yapardı. Hatırlıyor musunuz o cd de Müslüm Gürses'ten Fifty Cent'e, Fifty Cent'ten Neşet Ertaş'a kadar şarkı olurdu. İşte o karışık cd benim. Bu karışık cd de kıymet verdiğimiz, ruhunu taşıdığımız sanatçılar var. Neşet Ertaş'tan Pir Sultan Abdal'a kadar bir çok unutulmaz sanatçının ölümsüz eserini bu akşam sizler için söyleyeceğim.Yükümüz ağırdır, şarkılar kıymetlidir." sözleriyle performansına devam etti. Muhteşem performans sergileyen şarkıcıyı dinlemeye Hande Dönmez, Mehmet Güner, Safiye Soyman-Faik Öztürk ve Bülent Kaya gibi ünlü isimlerin yanı sıra altı yüz hayranı da geldi. Mekanı dolduran kalabalık ile birlikte sevilen şarkılarını seslendiren Koray Avcı sevenlerini mest ederken programının ilk yarısını bitirdi.

Konserinin ikinci yarısına "Leylim Ley" ile başlayan Koray Avcı programının bu kısmında oyun havaları ile müzikseverleri eğlendirdi. Repertuvarı ile dinleyicileri kendine hayran bırakan başarılı şarkıcı, kendisine özgü yorumu ile akustik olarak seslendirdiği türkülerle de kulakların pasını sildi.

Yaklaşık olarak iki saat sahnede kalan Koray Avcı, finalde ise "Normalde konserlerimizi coşkulu oyun havaları ve güle oynaya bitiririz. Ama bu akşam affınıza sığınarak sahneden sessiz sedasız ayrılmak istiyorum. Bugün artık 17 Ağustos depreminin 20. Yıl dönümüne girdik. Acısı hala kalplerimizde o gecenin, hala taptaze... O gece yitirdiğimiz tüm canları rahmetle anıyorum. Allah bu millete daha büyük acılar yaşatmasın." İfadelerini kullanarak alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde konserini noktaladı.