Kültür Sanat 02.07.2022 15:08

Konser Arkası Müzik dergisi yeni sayısı çıktı

Türkiye kültür ve sanat hayatına özgün, tarafsız ve yepyeni bir soluk getiren Konser Arkası Müzik Dergisi, Temmuz sayısı müzikseverlerle buluştu.
Konser Arkası Müzik dergisi yeni sayısı çıktı

Türkiye kültür ve sanat hayatına özgün, tarafsız ve yepyeni bir soluk getiren Konser Arkası Müzik Dergisi, Temmuz sayısı müzikseverlerle buluştu.

Türkiye'nin alanında duayen ve hali hazırda aktif bir birinden değerli müzik insanları, müzik yöneticileri, müzikologlar, etno-müzikologlar, akademisyenler, kültür /sanat yazaralarının kaleminden çıkmış hem aktüel hem de merak edilen konulara ele alındığı inceleme yazıları ile uzun süre elinizden bırakamayacağınız bir dergi.

ÜCRETSİZ OKUNABİLİYOR
KAM MANAGEMENT müzik, opera ve caz başta olmak üzere tüm müzik türlerini kucaklayan, özellikle gençlere en önem ve yer veren yayıncılık anlayışı ile bu dergiyi büyük bir özveri ile “ücretsiz” olarak çıkartıyor.
Konser Arkası Müzik Dergisi’nin en büyük özelliği ise gerçek anlamda tüm Türkiye’yi kucaklaması. Dergi başta İstanbul, İzmir ve Ankara olmak üzere Bursa, Eskişehir, Trabzon, Antalya yani kısacası müziği ve sanatı kucaklayan tüm illerimizde olan her türlü kültür ve sanat etkinliğine yer vermesiyle ön plana çıkıyor.

ÜLKEMİZİ TEMSİL EDEN SANATÇILARLA RÖPORTAJLAR
Dergide bu ay tüm Türkiye’yi adeta opera şölenleri ile donatan Devlet Opera ve Balesi etkinliklerinin ön planda olduğu yazıların yanı sıra, başarılı konserlere imza atan gençlere ağırlık verildi.
Derginin bir nevi misyonu olan yurt dışında yaşayan ve ülkemizin göğsünü kabartan başarılara imza atan sanatçılarımıza dair hiçbir yerde yayınlanmayan yazı ve röportajları ile de dikkat çekmekte.
Bu sayısında da Avusturya’da yaşayan başarılı piyanist Yunus Kaya’nın dünyanın en prestijli klasik müzik ödülü OPUS KLASSIK’e 2021’de gerçekleştirdiği CD kayıdı ile “Enstrüman Solist Kaydı“ dalında dünyaca ünlü müzisyenlerle birlikte aday gösterilmiş olmasına yer verildi.
Müziğe dair bir çok keyifli yazının yanı sıra görselliği ile de elinizden bırakamayacağınız ‘Konser Arkası Müzik Dergisi’ni ister online olarak https://konserarkasi.com/dergi-temmuz-2022/adresinden okuyabilir isterseniz de dergiyi https://konserarkasi.com/2022-konserarkasi-temmuz.pdf linkinden PDF’ini ücretsiz indirerek okuyabilir, dostlarınızla kolaylıkla paylaşabilirsiniz.