Spor 16.06.2021 07:27

KOÇ'UN LİSTESİNDE KİMLER VAR?

Fenerbahçe'de kongre için geri sayım devam ederken Ali Koç'un listesinde kimler olacağı merakla bekleniyor.
KOÇ'UN LİSTESİNDE KİMLER VAR?

Sarı lacivertli kulüpte gözler bir hafta sonra yapılacak kongreye çevrildi. 25 Haziran’daki kongreye Ali Koç’un hangi isimleri listesine alacağı merakla bekleniyor. Sarı lacivertli camiada bazı isimler yüksek sesle telaffuz edilirken Hamdi Akın, Mehmet Ali Aydınlar, Enver Katrancı gibi isimlerin listede olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Daha önce adı geçen Aziz Yıldırım’ın yönetiminde yer alan Murat Özaydınlı ve Ömer Temelli’nin Koç’un listesinde yer almayacağı öğrenilirken, adı geçen Hakan Bilal Kutlualp’in de işlerinin yoğunluğu nedeniyle listede olmayacağı tahmin ediliyor…

Geçtiğimiz günlerde Maltepe’de yapılan Fenerbahçeliler Derneği kongresine katılan Ali Koç’un yanında mevcut yönetiminden bazı isimlerin yanı sıra adı yeni yönetimde geçen Enver Katrancı’nın da olması dikkat çekti.

Büyükçekmece Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği’nde de yöneticilik yapan Katrancı’nın, Fenerbahçe için daha önce maddi manevi önemli katkılarının olduğu ayrıca İstanbul’da profesyonel ve amatör kulüplere de sponsorluk desteği vermişti..