Kültür Sanat 25.01.2022 15:38 Güncelleme: 26.01.2022 11:07

Süreyya Operası Kahve Konserleri'nde buluşuyor

Kurukahveci Mehmet Efendi Mahdumları desteği ile Kadıköy Belediyesi tarafından düzenlenen "Süreyya Operası Kahve Konserleri"nin dördüncüsünde, keman sanatçısı Ozan Akkol ve piyanist Ece Sözer sahne alacak.
Süreyya Operası Kahve Konserleri'nde buluşuyor

Kurukahveci Mehmet Efendi Mahdumları’nın desteği ile Kadıköy Belediyesi tarafından düzenlenen “Süreyya Operası Kahve Konserleri” serisi devam ediyor. Serinin dördüncü konserinde 30 Ocak 2022, Pazar günü saat 11:00’da Ozan Akkol ve Ece Sözer, üç eser seslendirecek.

Süreyya sahnesinin görkemli mimari atmosferi ile bütünleşecek bir başyapıt olan Beethoven Kreutzer sonat ile başlayacak olan konser, tangonun efsane ismi Carlos Gardel'in meşhur tangosu Por Una Cabeza (kadın kokusu) ile devam edecek. Son olarak Pablo Sarasate'nin Zigeunerweisen (çingene havaları) eseri seslendirilecek. Müziğin üç farklı tarzının keman repertuarındaki üç farklı eserle sunulacağı müzik ziyafetinin biletleri Süreyya Operası gişesinden ve bilet.kadikoy.bel.tr adresinden temin edilebiliyor.

Kurukahveci Mehmet Efendi Mahdumları tarafından desteklenen Süreyya Operası Kahve Konserleri serisi, orkestra ve oda müziği konserleri ile Mayıs ayına kadar devam edecek.

Müzik ve kahveseverler, ilk kez yayımlanan belge ve fotoğraflarla Türk kahvesinin tarihini okuyucu ile buluşturan ‘’1871 - 2021 Kurukahveci Mehmet Efendi Mahdumları'nın 150 Yılı’’ kitabı da Süreyya Operası fuaye alanından edinebilir.