Magazin 06.04.2021 04:47

''KISKANÇ BİRİYİM!''

'Benim O' isimli şarkısını kliplendirerek müzikseverlerin beğenisine sunan başarılı şarkıcı Tuğba Yurt, önceki gün bağlı bulunduğu yapım şirketinde gazetecilerle bir araya geldi.
''KISKANÇ BİRİYİM!''

 'Benim O'nun Ersay Üner imzalı bir şarkı olduğunu ve ilk duyduğu andan itibaren çok içine sindiğini belirten güzel şarkıcı, ''Dillere pelesenk olan bir şarkı olacağından şüphem yok. Hem şarkı hemde klip çok içime sindi. Umarım ki şu günleri atlatırız da canlı canlı seslendirebilirim.'' dedi. 10 yıl önce kurduğu hayalleri yaşadığını ifade eden Yurt, ''10 yıl sonra nerede olurum bilemiyorum ama bu yolculuğun ve heyecanının bitmesini istemiyorum. Kariyer odaklı hayatımı sürdürüyorum şuan'' dedi. Yasaklardan dolayı dijital ortamlarda konser tekliflerin geldiğini ifade eden Tuğba Yurt, ''Dijital konserler bizleri tatmin etmiyor doğrusu, Seyircilerin enerjisini yakalamak çok başka bir duygu. Kendi kendine şarkı söylüyor gibi oluyoruz.'' diyerek gülümsedi.

Kem gözlerin nazarı değmesin!

Sevgilisi Burak Tanrısever'e ithafen ofiste bulunan yazı tahtasına, 'Bak dönüyor dünya. Ne seninle ne sensiz aslında' sözlerini yazarak kalp işareti yapan Tuğba Yurt'un bu yazısı gazetecilerin dikkatinden kaçmadı. Yazı sorulması üzerine utangaç tavırlar sergileyen Tuğba Yurt, ''Klip toplantısı esnasında yazmıştım. Çok güzel giden bir ilişkim var. Kem gözlerin nazarı değmesin.'' dedi. 'Nazara inanır mısınız?' sorusu üzerine ise; ''İnanırım tabii ki. Kötü enerjili insanların nazarına inanırım ve o tarz insanlarla da aynı ortamda bulunmamayı tercih ederim.'' dedi.

Sevdiğim İnsanı Asla Paylaşmam!

'İlişki de kıskanç birisi misiniz?' sorusuna da içtenlikle cevap veren güzel şarkıcı, ''Asla sevdiğim insanı paylaşmayı sevmem. Çok kıskanç birisiyim. Aslında bu konu da dengesiz birisi olduğumu da söyleyebilirim. Hiç olmaz dediğin anda kıskanırım. Kıskanılacak yerde de kıskanmam. Sakin, güler yüzlü görünsem de uç noktalarım var.'' dedi.