Halkbank web
Ekonomi 24.11.2021 07:00

Kişiye özel alışveriş deneyimi Akmerkez'de

Pandemi dönemi boyunca misafirlerine koronavirüs tedbirleri kapsamında en iyi ve konforlu alışveriş deneyimini sunan Akmerkez, misafirlerinin yanında olmaya devam ediyor.
Kişiye özel alışveriş deneyimi Akmerkez'de

Pandemi dönemi boyunca misafirlerine koronavirüs tedbirleri kapsamında en iyi ve konforlu alışveriş deneyimini sunan Akmerkez, misafirlerinin yanında olmaya devam ediyor. Alışveriş Destek Uygulaması ile Akmerkez misafirleri her gün 10.00 - 12.00 saatleri arasında satış danışmanları eşliğinde güvenli, hızlı ve kişiye özel alışveriş imkanına sahip olacak.

Misafirlerine koronavirüs tedbirleri kapsamında konforlu bir alışveriş deneyimi sunan Akmerkez, kapalı ve kalabalık ortamlarda bulunmaktan çekinen misafirler için yeni bir alışveriş deneyimini hayata geçiriyor.

Kendilerini güvende ve özel hissetmeleri için geliştirilen Alışveriş Destek Uygulaması kapsamında misafirler akmerkez.com.tr web sitesi üzerinden aldığı randevularla yoğunluğun az olduğu 10:00 – 12:00 saatleri arasında seçili mağazalardan alışveriş yapabilecek.

Randevu gününde Akmerkez’e gelen misafirler, alışveriş yapmak istedikleri mağazanın personeli tarafından karşılanacak ve kendilerine verilen özel hizmetle alışverişini hızlı, güvenli ve temassız bir şekilde tamamlayabilecek.

Alışveriş Destek Uygulaması’ndan yararlanabileceğiniz mağazalar şu şekilde; Marks Spencer, Yargıcı, Chakra, Kipling, Mutlu Mikrop You, Hemington, Knitss, Paşabahçe Mağazaları.