Magazin 26.06.2022 04:54

Kiraz Festivali'nde Mustafa Ceceli coşkusu

Malatya'nın Yeşilyurt Belediyesi, Yeşilyurt İlçe Kaymakamlığı ve İstanbul Yeşilyurt'lular Derneği tarafından bu yıl 27'ncisi düzenlenen Yeşilyurt Kültür, Spor ve Kiraz Festivalinde sahne alan Mustafa Ceceli, söylediği birbirinden hareketli ve güzel şarkılarla sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.
Kiraz Festivali'nde Mustafa Ceceli coşkusu

27.Yeşilyurt Kültür, Spor ve Kiraz Festivali’nde sahne alan ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, yaklaşık 40 bin kişinin katıldığı bildirilen konserde sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Başkan Çınar, dev konserlerle festivalin heyecanı ve coşkusunu Malatyalılarla birlikte doyasıya yaşadıklarını söyledi.
Malatya’nın Yeşilyurt Belediyesi, Yeşilyurt İlçe Kaymakamlığı ve İstanbul Yeşilyurt’lular Derneği tarafından bu yıl 27’ncisi düzenlenen Yeşilyurt Kültür, Spor ve Kiraz Festivalinde sahne alan Mustafa Ceceli, söylediği birbirinden hareketli ve güzel şarkılarla sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Malatya Park AVM Yanı Konser Alanını tıklım tıklım dolduran vatandaşlar, Mustafa Ceceli’nin şarkılarıyla gönüllerince eğlenip, keyifli anlar yaşadılar. Konseri yaklaşık 40 bin kişi takip ettiği belirtildi. Ünlü sanatçının şarkılarına tüm vatandaşlar hep bir ağızdan eşlik ederken, gösterilen ilginden memnun kalan Mustafa Ceceli, kendisini Malatyalı hayranlarıyla buluşturan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a teşekkürlerini sundu. Gençlerin yoğun ilgisi ve alkışlarıyla sahneye çıkan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise Malatyalılara keyifli anlar yaşatan Sanatçı Mustafa Ceceli’ye teşekkürlerini sunup, çiçek, kayısı ve kiraz paketi hediye etti.