Magazin 15.12.2019 00:30

KEREM ALIŞIK'A YILIN TELEVİZYON OYUNCUSU ÖDÜLÜ

Halkın kalbine değen markaların ödüllendirildiği Türkiye Altın Marka Ödülleri sahipleriyle buluştu
KEREM ALIŞIK'A YILIN TELEVİZYON OYUNCUSU ÖDÜLÜ

İdeal Su ana sponsorluğunda düzenlenen 3. Türkiye Altın Marka Ödülleri, 13 Aralık 2019 Cuma akşamı Hilton İstanbul Bomonti Hotel & Conference Center'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Türkiye Altın Marka Ödülleri Düzenleme Kurulu Başkanı Nedim Delibaş ile İdeal Su CEO’su Sengül Sarışın’ın ev sahipliğinde düzenlenen gecede, Yılın Sanat Markası ödülünü Mustafa Uslu, Yılın Televizyon Oyuncusu ödülünü ise Kerem Alışık kazandı.

 Mustafa Uslu: “Eşime borçluyum”

Ödül töreninde konuşan Mustafa Uslu: “En yakın destekçim olan eşime çok teşekkür ediyorum” dedi. Uslu, ödül gecesinin Naim Süleymanoğlu’nun Türkiye’ye getirildiği güne denk geldiğini hatırlatarak, kendisinin Bulgar ve Türk halkları arasında kurduğu güçlü bağın çok kıymetli olduğunu vurguladı.

 Kerem Alışık’a Özbekistan’dan Özel Ödül

Yılın Televizyon Oyuncusu ödülünü kazanan Kerem Alışık, ödül töreninde Özbekistan İstanbul Başkonsolosu Alisher Agzamhodjayev’in yaptığı sürprizle şaşırdı. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Özbekistan’da da ilgiyle takip edildiğini belirten Özbekistan İstanbul Başkonsolosu, Kerem Alışık’a özel bir hediye takdim etti. Kerem Alışık: “Orta Asya’da da hayran kitlesi oluşturabilmek ve o yüreklere de değmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Tüm Özbek halkına sevgilerimizi iletiyoruz” dedi.

 Nazlı Çelik ödülünü Mustafa Uslu'dan aldı

Yılın Televizyoncusu Ödülünü kazanan ünlü haber sunucusu Nazlı Çelik, ödülünü Mustafa Uslu'nun elinden aldı.

 Ödül gecesine yıldızlar yağdı

Ödül gecesine katılan ünlü isimler arasında; Özlem Yıldız, Şenol İpek, dünyaca ünlü şarkıcı Akcent, Tuğba Ünal, Arzu Yanardağ, Cansu Taşkın, Ümit Okur ve Okan Karacan yer aldı.