Magazin 01.03.2021 04:44 Güncelleme: 01.03.2021 08:13

"KENDİMİ SOĞAN GİBİ HİSSETTİM"

Ünlü şef Alican Sabunsoy'un youtube kanalının özel konuğu Ünlü Şef Danilo Zanna'idi.
"KENDİMİ SOĞAN GİBİ HİSSETTİM"

Şef Alican Sabunsoy daha önce katıldığı yarışmada şefi olan Danilo Zanna’ya özel İtalyan yemekleri hazırladı. Yemekleri görünce duygulanan Zanna; “Çok özel hissettim. Ellerine sağlık, çok teşekkür ediyorum beni memleketime götürdün” dedi.

Programda evliliğinden bahseden Danilo Zanna “İstanbul’a bir hafta sonu tatile geldim ve eşimle tanıştım. 3 sene uzaktan ilişki yaşadık. Evlendikten sonra Shangai’a yerleşecektik ki, çocuğumuz olacağının haberini aldık ve İstanbul’da kalmaya karar verdik. İyi ki burada kalmışım” dedi.

İtalyan ve Türkler'in ortak özellikleriyle ilgili soruya ise “Sizin annelerde bizimkiler de terlik fırlatmayı iyi biliyor” diyerek espri yaptı.

Saçını ve sakalını bir hedefi gerçekleşene kadar kesmeyeceğini söyleyen Zanna “Kendi restoranımın çalışmaları devam ediyor, bir aksilik olmazsa birkaç aya kadar açmayı planlıyorum” dedi.

Şef Alican Sabunsoy’un sorduğu şefim siz bir dönem güreş te yapmışsınız sorusuna cevap veren Zanna “ Kırkpınar’da yaşadım ve güreştim. Güreş güzel bir ata sporu fakat rakip çok zorlu denk geldi. Kendimi soğan gibi hissettim” dedi.