Magazin 23.05.2022 04:18

Kazdağ Gençlik Festivali Coşkuyla Başladı!

Bayramiç Belediyesi tarafından Bayramiç'in Hacıkayyum Çamlığı'nda düzenlenen Kazdağ Gençlik Festivali'nin ilk günü coşkuyla başladı.
Kazdağ Gençlik Festivali Coşkuyla Başladı!

Kapılarını 21 Mayıs Cumartesi günü saat 14.00’te açan festivalde gün boyu rodeo, langırt gibi etkinliklerin yanı sıra ödüllü ve eğlenceli yarışmalar gerçekleşti.

Binlerce kişinin katıldığı festivalin ilk gününde ilk olarak Luxus grubundan tanıdığımız Alper Bakıner coşkulu performansıyla festivalcileri ısıttı. Ardından DJ performanslarla gençler günün tadını çıkardı. Finalde ise Türk rock müziğinin en önemli gruplarından Yüksek Sadakat sahne aldı. Her biri hit olmuş şarkılarının yanı sıra geçtiğimiz yıl yayınladıkları Rengarenk albümünden de şarkılar söyleyen grup alanı dolduran binlerce kişiye unutulmaz bir gece yaşattı.

Performansların ardından festivale katılan sanatçılara teşekkür ederek bölgedeki kadın emeğinin ürünlerinden oluşan bir paket hediye eden Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, festivalin gelenekselleşeceğinin müjdesini verdi.

Festivalin son gününde gün boyu devam edecek aktivite stantlarının yanı sıra rock müziğin güçlü temsilcisi Pera sahne alacak.