Magazin 22.09.2021 04:17

Karsu, Kalben'i Büyükyalı'daki mutfağında ağırladı

Kendine has yorumuyla büyük beğeni toplayan sanatçı Karsu'nun yeni müzik sohbet programına, Büyükyalı'nın iç mimari ödüllü Loft'ları ev sahipliği yapıyor.  
Karsu, Kalben'i Büyükyalı'daki mutfağında ağırladı

Müziğin güçlü sesi Karsu’nun BluTV’de başlayan yeni müzik sohbet programı Karsu’nun Odası için Büyükyalı’nın ödüllü Loft’larından biri tercih edildi. 18 Eylül’de başlayan programın ilk konuğu Kalben oldu. Avrupa ve Türkiye’deki etkileyici performansları ve sempatik tavırlarıyla büyük beğeni toplayan Karsu, programında misafirlerini eğlenceli bir sohbete davet ediyor. Müziğin başrolde olduğu programda ayrıca Karsu, piyano başına geçiyor ve konuklarıyla birlikte özel düetlere imza atıyor.

Büyükyalı’nın Avrupa’dan iç mimari ödüllü özel tasarıma sahip Loft dairelerinden biri ise büyüleyici atmosferi ile Karsu’nun yeni programının mekânı olarak kullanılıyor. 1881’de inşa edilen ve 180 metre uzunluğundaki tarihi Fişekhane binasının bir bölümü, iki katlı yaşam ve çalışma alanlarına dönüştürülen Büyükyalı Loft daireleri oldu. 19. yüzyılın mimarisini günümüz konforuyla harmanlayan daireler yüksek pencerelere, uzun tavan ve tamamen korunan orijinal duvarlarıyla sıra dışı bir görünüme sahip. Aynı zamanda, yaşanmışlığın izlerini taşıyor. 23 adet olan Loft dairelerde; asma katta yatak odası, orta katta yaşam alanı ve altta kat çocuk ve hizmetli odaları bulunuyor. Ayrıca alt kattan otoparka erişimi mümkün olan dairelerin kendilerine ait bahçeleri mevcut ve bütün Loft’ların kapıları Fişekhane avlusuna açılıyor. Her biri ayrı ayrı, özel olarak detaylandırılan Loft daireler, geçmişi hissettirirken bugünü yaşatmayı da ihmal etmiyor.