Magazin 08.12.2021 04:59

KARAN MİKROFONLARI SEVDİ

Burak Özçivit oyuncu eşi Fahriye Evcen ve oğulları Karan ile akşam yemeğine çıktı. Etiler Da Mario adlı mekandan çıkarken objektiflere takılan Özçivit ailesi habercilerin sorularına da yanıt verdi.
KARAN MİKROFONLARI SEVDİ

Mikrofonu eline alıp gazetecilerle konuşan Karan Özçivit eğlenceli anların yaşanmasına neden oldu. Burak Özçivit, "Haftada bir gün yemek yiyoruz ailecek" diye konuştu. Babasından sözü alan Karan mikrofonları alarak, "Kolay gelsin. Mikrofon" diye seslenince kahkahalar havada uçuştu. Özçivit gazetecileri, "Alır valla vermez bir daha" diyerek uyardı. Burak Özçivit, "Babacım sen soru sor abilere, nasılsın de abilere" diyerek Karan'a neler konuşması gerektiğini söyledi. Minik Karan, "Nasılsınız. Ben de iyiyim" diyerek kendi sordu kendi cevapladı. Mikrofonları elinden bırakmayan Karan'a muhabirler anneni mi daha çok seviyorsun babanı mı? diye sordu. Karan Özçivit, "Bunu daha çok seviyorum" diyerek mikrofonları gösterince anne babasını güldürdü.

Barış Arduç'la başrollerini paylaştığı Alparslan Büyük Selçuklu hakkında konuşan Fahriye Evcen, "Bir çok sahnemiz çok konuşuluyor. Tarihimizde olan şeyler. Konuşulması bizi mutlu ediyor. Karan da sete geliyor. Özlüyorum. Oda ilk başta adapte olamadı ama setimizde çok rahat o yüzden uyum sağladık" dedi. Evcen'in soruları yanıtladığı süre boyunca Karan'ın mikrofonlardan birini vermeyip şarkı söylemesi, "Şimdiden sevdi ünlü olmayı" yorumlarına neden oldu.