Vakıf Katılım web
Kayseri 11.12.2018 15:16

Kar Temizleme Ekipleri Hazır Kıta

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri ilinde kış aylarının sert ve uzun geçtiğini ancak belediye olarak ulaşımın etkin, güvenli ve seri olması için her türlü tedbirlerin alındığını söyledi.
Kar Temizleme Ekipleri Hazır Kıta

Yaz aylarında yoğun alt yapı ve yol çalışmalarında kullanılan kepçe, greyder ve kamyon gibi makinelerin kış aylarında da aynı yoğunlukta ve etkinlikte hizmet verdiğini belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç “İş makineleri yaz aylarındaki yoğun çalışmayı kış aylarında da tekrarlamaktadır. Çünkü kar ile mücadele ekibinde yer alan araçlar uzun ve sert geçen kış aylarında ulaşımı her zaman açık ve seri tutmak için planlı bir şekilde çalışmaktadır “ dedi.

10 Tuz Serpme Aracı, 8 Greyder, 25 Kamyon …

Karların temizlenmesi için 10 tuz serpme aracı, 7 kar kürümeli araç, 8 greyder, 25 kamyon, 7 kepçe ve 8 JCB kepçe den oluşan iş makinelerin hazır olduğunu ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, özellikle eğitim kurumları ile sağlık merkezlerinin yollarının açık tutulması için planlama yapıldığını kaydetti.

168 Personel Ve 5000 Ton Kar Tuzu

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, yolardaki buzlanmayı önlemek amacı ile 5.000 ton kar tuzu stoku yapıldığını ve 168 personelin 24 saat vardiyalı olarak çalışacağını sözlerine ekledi.