Kültür Sanat 15.10.2019 00:30 Güncelleme: 14.10.2019 21:58

KAPANIŞ ŞEBO'DAN!

Atlantis Yapım, Harbiye Açıkhava Sahnesi'nin sezon kapanışını 27 Ekim Pazar akşamı Şebnem Ferah konseri ile yapıyor.
KAPANIŞ ŞEBO'DAN!

İstanbul’un en önemli yaz geleneklerinden biri haline gelen Harbiye Açıkhava konserleri bu yıl birbirinden ünlü isimleri ağırladı. 

Açıkhava sahnesi, 27 Ekim’de Atlantis Yapım organizasyonuyla düzenlenecek Şebnem Ferah konseriyle sezonu şanına yakışır bir şekilde kapatmaya hazırlanıyor.

Şebnem Ferah’ın alanları dolduran hayranları, yani Şeboistler Şebo’nun şarkılarını bu kez Harbiye’de hep bir ağızdan söyleyecek. 1996’da yayınladığı ilk albümü Kadın’dan bu yana söz yazarı, besteci ve yorumcu kimliği ile Türk müzik tarihinde önemli bir yer edinen Şebnem Ferah, Rock Müziğin Kraliçesi unvanını sonuna dek hak ediyor.

Kadın’dan, geçen yıl çıkardığı son albümü Parmak İzi’ne uzanan kariyerinin en vurucu şarkılarıyla dinleyicisi karşısına çıkacak olan Şebnem Ferah sahnede yarattığı özel atmosferle de Harbiye’yi etkisi altına alacak. Bir kez daha, bir Şebnem Ferah konseri binlerce kişinin şarkıları tek bir ağızdan söylediği adeta coşkulu bir törene dönüşecek.

 Bu muhteşem deneyimi yakından yaşamak isteyen tüm müzikseverler 27 Ekim’de Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde bir araya geliyor. Şebnem Ferah’a sahnede yıllardır yanından ayırmadığı yol arkadaşları OzanTügen (klavyeler), Buket Doran (bas gitar), Aykan İlkan (davul), Barış Manisa (gitar),Serdar Barçın (flüt) ve Ceren Akyıldız (vokal) eşlik ediyor.