Halkbank web
Ekonomi 21.06.2022 07:06

KALE'YE İKİ ÖNEMLİ ÖDÜL

Kale, Türkiye'de ikincisi gerçekleştirilen "Müşteri Deneyimi Ödülleri" CX Awards Turkey'de 2 alanda birden ödüle layık görüldü.
KALE'YE İKİ ÖNEMLİ ÖDÜL

‘En İyi Müşteri Hizmetleri (10 bin çalışana kadar)’ ile altın madalya kazanan Kale, pandemi döneminde gösterdiği performansıyla da ‘Krizde (Pandemide) Müşteri Deneyimi’ kategorisinde gümüş ödül alarak, başarısını bir kez daha tescillemiş oldu.

Türkiye’nin ilk müşteri deneyimi ödülleri olan CX Awards Turkey, müşteri deneyiminde başarılı projeler yürüten firmaları açıkladı. Üretim sürecinden satış sonrası hizmetlere kadar tüm aşamalarda en iyi çözümleri sunarak mükemmel müşteri deneyimi yaşatmayı hedefleyen Kale, iki dalda altın ve gümüş ödülün sahibi oldu.

Müşteri deneyimlerinin ödüllendirildiği, CXPA (Customer Experience Professionals Association) ve Awards International tarafından organize edilen CX Awards (CXA’22) yarışmasında rakiplerini geride bırakan Kale; “En İyi Müşteri Hizmetleri (10 bin çalışana kadar)” kategorisinde 1. olarak Altın madalya ve “Krizde (Pandemide) Müşteri Deneyimi” kategorisinde ise 2. olarak Gümüş madalya aldı.

2 Haziran’da Maslak Hilton'da düzenlenen final yarışmasında, müşteri deneyimi konusunda profesyoneller ve üst düzey yöneticilerden oluşan jürilere, "Kale Premium Servis Organizasyonu ve Hizmetler - Anahtar Teslim Bütünsel Uygulamalar - Antibakteriyel Hijyen Uygulaması" projelerini sunan Kale, bütünsel uygulama sürecinde yaşanabilecek olumsuzlukları/sorunları çözümlemek ve müşterinin bu yolculuğunu şikayet etmek/stres yaşamak yerine memnuniyete çevirmek adına geliştirdiği bu hizmet için takdirle karşılandı.