Vakıf Katılım web
Magazin 23.11.2019 00:30

"Kadınlar bize çok güveniyor"

'Ünlülerin estetisyeni' olarak tanınan Ayşe Estetik'in kurucusu Ayşe Yıldız ve televizyon ekranlarının sevilen ismi Seray Sever yeni bir projeye başlıyor. İki isim, Türkiye'yi dolaşıp "astroloji ve güzellik" konularında söyleşi etkinlikleri düzenleyecek.
"Kadınlar bize çok güveniyor"

Estetik ve güzellik denince akla gelen ilk isimlerden olan Ayşe Yıldız ile oyuncu ve sunucu Seray Sever, geçtiğimiz günlerde uluslararası eğitim veren güzellik akademisi AltierAcademy’nin öğrencileriyle buluştu. ‘Ayşe Estetik’ adıyla ünlenen Yıldız, düzenlenen seminerde başarı hikayesini, tecrübelerini ve gelecekte genç yetenekleri nelerin beklediğini anlattı. Etkinlikte kendisine büyük destek veren Seray Sever de güzellik ritüellerini paylaştı. Büyük ilgi gören bu etkinlik, yepyeni bir projeye ilham verdi.

DİYARBAKIR’A DA GİDECEĞİZ BELÇİKA’YA DA

Ayşe Yıldız, bundan böyle yakın arkadaşı Seray Sever’le birlikte “astroloji ve güzellik” konulu söyleşiler düzenleyeceklerini söyledi: “Sosyal medyada güzellik konusunda bir anket yapılmış. Kadınlar bu alanda en güvendikleri isim olarak beni ve Seray’ı göstermiş. Birlikte düzenlediğimiz seminerin de büyük ilgi görmesi üzerine pek çok yerden davet aldık. Bu söyleşileri sürdüreceğiz. İstanbul’dan Diyarbakır’a, Almanya’dan Belçika’ya davet aldığımız birçok yere gidip kadınlara ‘güzellik’ konusunda merak ettiklerini anlatacağız. Söyleşilerimizin bir bölümü de astroloji üzerine olacak.”