Magazin 26.05.2022 04:59 Güncelleme: 25.05.2022 21:49

"KAAN BENİM EN BÜYÜK DESTEKÇİM"

KanalD'de yayınlandığı ilk günden itibaren reyting rekorları kıran dizisi Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz, geçtiğimiz akşam İstanbul Havalanında 75. Cannes Film Festivali dönüşü görüntülendi.
"KAAN BENİM EN BÜYÜK DESTEKÇİM"

Cannes’de kırmızı halıda giydiği kıyafeti ile göz dolduran Deniz, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Muhabirlerin “Cannes Film Festivali sizin için nasıl geçti?” sorusuna Deniz “Benim için çok heyecanlıydı, ilk defa kırmızı halı deneyimim oldu çünkü. Heyecanlanmam diye düşündüm, yine çok gerilmedim ama bütün flaşlar üstümde olunca tabii güzel bir deneyimdi. Bir de Squid Game’in yönetmeni vardı, çok sevdiğim oyuncular ile aynı ortamda bulunmak benim için çok büyük bir deneyimdi. Ben birazcık rahatsız etmek istemediğim için yanlarına gitmedim. Tarantino’yu çok severim, diğer sevdiğim oyuncular da vardı. Hepsi ile kahvaltı yaptım tabii ki ama konuşmadım, aynı otelde kalıyorduk. Onlar ile aynı ortamda olmak bile benim için ayrı bir deneyim oldu.” dedi. Muhabirlerin “Kıyafetiniz de çok konuşuldu. Sosyal medyanın gündemine oturdu. Kıyafet tercihiniz hakkında neler söylemek istersiniz?” sorusuna Deniz “Biraz daha duru ve sade olmak istedik zaten. Bir de mücevher olduğu için, sade giyinip mücevherlerin ön planda olmasını istedik.” dedi. Cannes Film Festivali’nde ki hayalinden de bahseden Deniz “Bir gün orada filmimin yarışmasını çok isterim. Orada bizi gerçekten çok seviyorlar, yoğun bir ilgi vardı halktan.” dedi. 

“KAAN BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ”

Muhabirlerin “Paylaştığınız son fotoğrafa da Kaan Urgancıoğlu kalp emojisi koydu. Bunun hakkında neler söylemek istersiniz?” sorusuna Deniz “Kaan beni desteklemek için yaptı. Kendisi benim en büyük destekçim. Eğer o da katılsaydı, ben de onu desteklemek için kalp emojisi atardım, hatta seni seviyorum bile yazardım. Üç senedir beraber çalışıyoruz arkadaşım, seviyorum tabii ki.  İnsanlığını çok seviyorum, oyunculuğunu çok seviyorum. Bu yüzden Kaan benim için çok değerli.” dedi.