Teknoloji Kaynak: Hibya Haber Ajansı 05.09.2024 15:00 Güncelleme: 05.09.2024 15:13

JBL Tour Pro3 ve oyun dünyasında devrim yaratan Quantum serisi, Gamescom 2024'te tanıtıldı

JBL, Gamescom 2024'te hem müzikseverler hem de oyun tutkunları için heyecan verici yeniliklerle sahneye çıktı. 70 yılı aşkın ses teknolojisi deneyimiyle JBL, Tour Pro 3 True Wireless kulaklık modelini tanıtarak, müzik dinleme alışkanlıklarını baştan sona değiştirmeye hazırlanıyor.
JBL Tour Pro3 ve oyun dünyasında devrim yaratan Quantum serisi, Gamescom 2024'te tanıtıldı

JBL, Gamescom 2024’te hem müzikseverler hem de oyun tutkunları için heyecan verici yeniliklerle sahneye çıktı. 70 yılı aşkın ses teknolojisi deneyimiyle JBL, Tour Pro 3 True Wireless kulaklık modelini tanıtarak, müzik dinleme alışkanlıklarını baştan sona değiştirmeye hazırlanıyor. Yenilikçi tasarımı, dokunmatik ekranlı Akıllı Şarj Kutusu ve JBL Spatial 360 ses teknolojisiyle bu kulaklık, müzik keyfini tamamen kişiselleştirilmiş bir deneyime dönüştürüyor.



JBL Tour Pro 3, müziği sadece dinlemekle kalmayıp, derinlemesine hissetmenizi sağlayan bir deneyim sunuyor. Dokunmatik ekranlı Akıllı Şarj Kutusu, müzik keyfinizi zahmetsizce yönetmenize olanak tanırken, Spotify’a doğrudan erişim ve aramalarınızı kolayca kontrol edebilme özellikleriyle bu kulaklık, bir dinleme cihazının ötesine geçerek adeta bir yaşam tarzı haline geliyor. TV'nize, spor salonundaki koşu bandındaki ekranlı cihazlara ya da uçak yolculuklarınızda koltuk arkasındaki ekranlara kablosuz olarak bağlanmanıza olanak tanır ve AUX veya USB-C bağlantısı ile de pratik bir şekilde bağlantı kurabilirsiniz. Auracast butonuyla izlediğiniz veya dinlediğiniz içeriği yakındaki cihazlarla paylaşabilir ve her an kesintisiz müziğin tadını çıkarabilirsiniz.

Gamescom 2024’te JBL, sadece müzikle değil, oyun dünyasıyla da büyüleyici yenilikler sunuyor. Etkinlikte tanıtılan en yeni Quantum oyun ürünleri, son teknoloji özellikleriyle oyun deneyimini başka bir seviyeye taşıyor. Ayrıca, Yeni Nesil Ses (NGA) Teknolojisi, oyun dünyasında çığır açan bir yenilik olarak dikkat çekiyor. Bu teknoloji, her ayrıntıyı sese dönüştürerek oyunculara gerçekliğin ötesinde bir oyun deneyimi yaşatıyor.

JBL, Gamescom 2024’teki bu güçlü varlığıyla, hem müzik hem de oyun tutkunlarına sesin sınırlarını zorlayan bir deneyim sunuyor.