Magazin 22.01.2020 00:30

Jasmine'e ünlülerin katılımıyla tanıtım

Müzik dünyası yeni bir sese kavuşuyor; Jasmine'in ilk teklisi 'Uçuyorsa Kanatların'  tüm dijital platformlarda yayında…
Jasmine'e ünlülerin katılımıyla tanıtım

Jasmine, disko döneminin dönüşünü simgeleyen ‘Uçuyorsa Kanatların’ ile müzik dünyasına adım attı. Çocukluğundan bu yana müzikle ilgilenen, Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Opera bölümünde eğitim gören Jasmine’in ilk şarkı ve klibi için alanının en iyileri bir araya geldi. 

‘Uçuyorsa Kanatların’ şarkısının söz, müzik ve düzenlemesi ünlü müzik adamı Çağrı Telkıvıran imzası taşıyor. Klibin yapımcılığını ise kurduğu şirket ile reklam ve film yapımcılığına başlayan Belçim Bilgin üstlendi.Disko ruhunu yansıtan klibin yönetmenliği Mowrez Pezeshki, styling’i Aslı Jackson’a ait.  Jasmine, ‘Uçuyorsa Kanatların’ ile şimdi müzikteki hayallerine kanat çırpıyor.

Ünlü isimler izledi

Müzik dünyasının yeni keşfi Jasmine’in single tanıtımı önceki gece Park Şamdan Pera’da gerçekleşti. Çıkış şarkısı ‘Uçuyorsa Kanatların’ ve ilk kez gösterilen klip büyük alkış aldı. Jasmine’i ilk sahnesinde izleyenler arasında Gözde Kansu, Anıl Tetik, Ekin Mert Daymaz,  İpek Erdem, Alper Saldıran , Cem Belevi, Özge Özder, Aslıhan Malbora, Furkan Kalabalık, Hazar Motan, Naz Çağla Irmak, Lale Başar, Savaş Başar, Cem Belevi, Birand Tunca, Zehra Yılmaz  gibi bir çok ünlü isim vardı.