Kültür Sanat 14.01.2020 15:21

İYİLİK İÇİN SANAT DERNEĞİ YARARINA F SANAT GALERİSİ'NDE DÜZENLENEN "YIL SONU SERGİSİ" SONA ERDİ

İyilik İçin Sanat Derneği yararına 26 Aralık 2019 tarihinde F Sanat Galerisi'nde kapılarını sanatseverlere açan "Yıl Sonu Sergisi", 11 Ocak 2020 Cumartesi günü sona erdi. Sergi, açılış gününden kapanış gününe kadar sanatseverlerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.
İYİLİK İÇİN SANAT DERNEĞİ YARARINA F SANAT GALERİSİ'NDE DÜZENLENEN

İyilik İçin Sanat Derneği’nin yürüttüğü Pasajda Bir Yıl ve Anadolu’dan İzlenimler projelerinde yer alan Bengü Toksöz, Aysun Telli, Ezgi Kılıç, İbrahim Özsözgün, Merve Topuz, Seher Bedia Yılmaz, Cihat Çalmaz gibi genç sanatçılar ve "Resmin şairi" olarak nitelendirilen ve sanat alanında "Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülü'ne layık görülen Devrim Erbil’in yanı sıra Malik Bulut, Ahmet Özel, Ahmet Yeşil, Bahar Kocaman, Bahri Genç, Burcu Salman, Çağlar Öztürk, Erol Kılıç, Fevzi Tüfekçi, Figen Batı, Füsun Aydoğan, Gülay Yüksel, Hülya Düzenli, İclal Güçsav Erentürk, Kadir Arslan, Korkut Tiryaki, Mehtap Özdemir, Pavlina Kopano, Sabahat Çıkıntaş, Sinan Dağ, Tülin Onat, Esra Meral, Ayşe Ebru Eryılmaz, Zahit Büyükişliyen ve Uğur Mine Tamay’ın eserlerinin de yer aldığı “Yıl Sonu Sergisi”ni çok sayıda sanatsever ziyaret etti.

5 resim ve porselen eserler satıldı

F Sanat Galerisi’nde pekçok sanatseveri ve sanatçıyı bir araya getiren “Yıl Sonu Sergisi”nde 5 tane resim ve porselen eserleri alıcı buldu. Sergiden elde edilen gelirin bir kısmı Türkiye’de sanat ortamının gelişimine katkıda bulunmak, genç sanatçıların eğitimini desteklemek, uluslararası platformlarda Türkiye’nin sanatçılarıyla yer almasını sağlamak amacıyla hiçbir maddi menfaat beklentisi olmayan sanata gönül vermiş kadınların öncülüğünde kurulan İyilik İçin Sanat Derneği’ne bağışlandı.