Magazin 25.04.2018 02:00

"İyilik Hareketi" İçin Ünlüler Sıraya Girdi

Çocuk istismarına dikkat çekmek için Watergarden İstanbul'un başlattığı iyilik hareketine destekler yağmaya devam ediyor.
"İyilik Hareketi" İçin Ünlüler Sıraya Girdi

Son olarak Demet Akalın, Deniz Seki, Berkay, Burcu Esmersoy ve Hande Soral Önce Çocuk sergisine destek veren isimler oldu.  Pop müziğin başarılı ismi Demet Akalın, çocuklar için en sevdiği pullu ceketini hediye ederken, “Son günlerde ortaya çıkan ve hepimizin kanını donduran olaylara daha fazla izleyici olamayacağımızı bütün yüreğimizle beyan ediyoruz. Ortalıkta akıl almaz kötülükler kol gezerken yüreğimiz daha fazla sessiz kalmaya dayanmıyor. Geleceğimiz olan çocuklarımızı koruyalım.” Mesajını da verdi. Burcu Esmersoy el yapımı çantalarını, Berkay vazgeçemediği gözlüklerini, Deniz Seki doğum gününde giydiği elbiseyi ve Hande Soral manevi değeri çok büyük olan evlilik kutlamasında taktığı tacını çocuklar için hediye etti.

 

Ünlüler tarafından büyük ilgi ve destek gören Watergarden İstanbul Önce Çocuk Sergisi’nde satışa çıkacak ürünlerden elde edilen tüm gelir UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği’ne aktarılacak.