Vakıf Katılım web
Magazin 05.08.2022 04:59

"İYİ YA" İÇİN NEW YORK TİMES MEYDANINI KAPATTI

Türk pop müziğinin stil ikonu ünlü pop yıldızı Hande Yener yeni teklisi "İYİ YA" Poll Production by Polat Yağcı etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Sözü ve müziği Tepki ’ye ait olan yazın hiti olarak işaret edilen “İYİ YA” şarkısının düzenlemesi ise ünlü müzik adamı Misha imzası taşıyor. Hande Yener geçtiğimiz aylarda çıktığı Amerika turnesinde “İYİ YA” şarkısına New York’un dünyaca ünlü meydanı Times Square'de ünlü yönetmen Leo the Visualist yönetmenliğinde klip çekti. Dünyaca ünlü yıldızların bol bol görüntü verdiği New York’un dünyaca ünlü metrosu, Times meydanı ve ünlü caddeleri bu sefer ünlü Türk pop yıldızı Hande Yener’i ağırladı.22 yıldır high fashion tarzı ile büyük beğeni toplayan Yener’in klipteki styling çalışması ise Ebru Pırıl tarafından yapıldı.

Times Meydanı’nda gece yarısı çektiği klipteki enerjisi ile Amerikalıların ilgisini çeken Yener’i Lady Gaga’ya benzeten bir Amerikalının; Sen Lady Gaga mısın? merakına ise   Yener; ben Hande Yener cevabı ise esprili bir diyaloğa neden oldu.