Vakıf Katılım web
Magazin 17.05.2022 04:00

 İSTANBUL'UN EN RENKLİ KOŞUSU

2022'nin en renkli ve en eğlenceli yarışı "İstanbul'u Koşuyorum" Asya Etabı, Polisan sponsorluğunda, Colour Run konseptiyle Üsküdar'da gerçekleştirildi. Yaklaşık 5.000 kişinin katıldığı koşu renkli görüntülere ve eğlenceli anlara sahne oldu.
 İSTANBUL'UN EN RENKLİ KOŞUSU

Üsküdar, 15 Mayıs’ta çok renkli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor İstanbul’un düzenlediği “İstanbul’u Koşuyorum” etkinliklerinin ilk yarışı olan “Asya Etabı” 15 Mayıs Pazar günü Üsküdar’da gerçekleşti. Polisan Kansai Boya sponsorluğunda “Colour Run” konseptiyle gerçekleşen koşuda sporcular tişörtlerini X1 Art hobi boyaları ile renklendirirken parkurda püskürtülen renkli boyalar da sporculara motivasyon sağladı.

Her bir etabı İstanbul’un sembol noktalarında gerçekleştirilen “İstanbul’u Koşuyorum” yarışlarının 2022’deki ilk yarışı olan Asya Etabı, Üsküdar’da Polisan Kansai Boya’nın katkılarıyla “Colour Run” konseptiyle koşuldu. Katılımcıların 5K ve 10K kategorilerinde yarıştığı koşuda, parkurun belirli noktalarında sporculara tüplerle renkli boyalar püskürtüldü. “İstanbul’u Koşuyorum” Asya Etabı’na, 42 farklı ülkeden 119 yabancı sporcu katıldı. Birbirinden eğlenceli anlara sahne olan yarışta sporcuların dereceleri elektronik zamanlama çipleriyle ölçüldü.

Yarış Polisan ile renklendi!

Koşunun boya sponsoru Polisan Kansai Boya, standında ve koşu kitinde yer alan X1 Art hobi boyaları ile sporculara tişörtlerini renklendirme ve tarzlarını yansıtma imkanı sundu.