Spor 18.02.2020 16:39

İSTANBUL SİNOP SPOR ŞAMPİYON

İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grupta mücadele eden İstanbul Sinop Spor bitime bir hafta kala Gaziosmanpaşa Spor maçını 5-0 kazanarak şampiyon oldu.
İSTANBUL SİNOP SPOR ŞAMPİYON

İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grupta mücadele eden İstanbul Sinop Spor bitime bir hafta kala Gaziosmanpaşa Spor maçını 5-0 kazanarak şampiyon oldu.

SEYİRCİ REKORU KIRILDI

Küçükçekmece Kemal Aktaş stadında 7.000 kişinin izlediği maçta seyirci rekoru kırıldı. İstanbul'u dört bir yanından takımlarını desteklemeye gelen İstanbul Sinop Spor sevdalıları Stadı hınca hınç doldururken koridorlar ve merdivenlerde doldu. Yeşilova Esnaf Spor taraftarı da İstanbul Sinop Spor'u destekledi.

Maçın ilk yarısını 1- 0 önde kapatan İstanbul Sinop Spor ikinci yarıda bulduğu gollerle farka giderek maçı 5-0 kazandı.

Maçtan önce Stadyumu süsleyen İstanbul Sinop Spor şampiyonluk coşkusunu taraftarı ile paylaştı. Maç sonunda sahada ve soyunma odasındaki coşku görülmeye değerdi.

BAL LİGİNE ÇIKACAĞIZ

İstanbul Sinop Spor Kulübü Başkanı Rafet Orhan bu sene BAL Ligine çıkacaklarını belirterek şampiyon olan takımı teknik heyeti ve camiayı kutladı. Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür eden Başkan Rafet Orhan büyük bir başarı elde ettiklerini belirtti. Rehavete kapılmadan play off maçlarında başarılı olup orada da şampiyon olacaklarına inandıklarını belirtti.
İstanbulun dört bir tarafından gelerek takımı destekleyen stk ve Sinoplulara teşekkür eden Başkan Rafet ORHAN Sinopluların el ele verdiklerinde alamayacakları engel olmadığına inandığı belirterek tüm Sinoplulara desteklerinden dolayı minnettar olduklarını kaydederek bu takımın tüm Sinopluların takımı olduğunu sözlerine ekledi.
İstanbul Sinop Spor play of gruplarında 7 maç yapacak ve bu grupta ilk ikiye giren takımlar BAL Ligine çıkmış olacak.

O sene bu sene
Hep birlikte BAL Ligine.