Kültür Sanat Kaynak: SEMA SEZEN 15.09.2024 09:15

Istanbul Fringe Festival başlıyor!

Türkiye'den ve dünyadan tiyatro, dans, performans gibi farklı disiplinlerden işleri, İstanbul'un çeşitli yapılardaki sanat mekanlarında seyirciyle buluşturan uluslararası performans sanatları festivali Istanbul Fringe Festival, bugün gerçekleşecek açılış etkinliği ile 6. edisyonuna başlıyor. Bu yıl 13-21 Eylül tarihleri arasında kente yayılacak olan festival yeni mekanlar, ulusal ve uluslararası iş birlikleri, atölyeler, buluşmalar, gösteriler, 1 work in progress projesi ve gece etkinlikleri ile sınırların ardındakileri arıyor.
Istanbul Fringe Festival başlıyor!

Uluslararası performans sanatları festivali Istanbul Fringe Festival, bu akşam (13 Eylül) Kadıköy Belediyesi Alan Kadıköy'de gerçekleştirilecek açılış etkinliği ile 6. edisyonuna başlıyor. 20:00'da başlayacak kokteyl ardından 21:00'da Hollanda'dan "Kitchen Dance_A House Trance Vocabulary" sahne alacak. Açılış gecemiz 22:00'da Kontra Records'tan Vecdaud'un DJ performansı eşliğinde gerçekleşecek parti ile devam edecek.

Bu yıl İBB Kültür AŞ'nin iletişim desteğiyle gerçekleşen festivalde gösterilerin yanı sıra atölye çalışmaları, buluşmalar ve partiler de yer alacak. Bu sene festivalin resmi sponsoru Carrefoursa'nın yanı sıra Kendine Has, BMI Business School Istanbul, Manuk's Workshop, Amerika Birleşik Devletleri Başkonsolosluğu, Hollanda Krallığı Başkonsolosluğu, Japonya Büyükelçiliği, Slovenya Büyükelçiliği, İtalyan Kültür Merkezi, Institut Français Türkiye, Beşiktaş Belediyesi ve Kadıköy Belediyesi tarafından desteklenen festivalin biletlerine tiyatrolar.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz.