Vakıf Katılım web
Magazin 26.05.2022 04:27

ISLE OF ESCAPE İLE FIMI ISLAND'IN BÜYÜLÜ PARALEL EVRENİNİN KAPILARI TEKRAR ARALANDI!

Global bir etkinlik olma yolunda, farklı disiplinler ve toplulukları bir araya getiren Isle of Escape, sadece festival katılımcılarının giriş yapabildiği Göcek'te yer alan Fimi Island'da ikinci yılını başarıyla tamamladı. 
ISLE OF ESCAPE İLE FIMI ISLAND'IN BÜYÜLÜ PARALEL EVRENİNİN KAPILARI TEKRAR ARALANDI!

Alıştığımız festival kavramını bir kenara iterek bu sene doğa, yaratıcılık, gastronomi, moda ve müzik eksenini daha da genişleten Isle of Escape, performans sahnesinde birbirinden başarılı isimlere ev sahipliği yaptı. 

Yerli ve yabancı elektronik müzik sahnesinin önde gelen isimlerinin performans sergilediği Isle of Escape'te Ali Kuru, Âme, Carlita, Charmeine, Cüneyt Öztürk, Enes Gül, Feathered Sun (Live), Francesca Lombardo, Garan Garan, GiZ, Memo Garan, Mertkan Akd, Mira, Murat Tokuz, Paula Tape, Pekiner, Sali C., Saruu, Tan Güner, Tita, Tutan, Umutcan Genç, Unders, Vasil Vingas sahne aldı. 

Yoga, miksoloji ve kokteyl workshopları, Sedef Gali ArtHouse pop-up workshopları, Milagron pop-up mağazası, makyaj stüdyosu ve yeme içme alanlarının deneyimlendiği Isle of Escape, festival katılımcılarına unutulmaz bir deneyim yaşattı. 

Isle of Escape, Göcek'in ardından 16-17 Temmuz'da ilk defa İstanbul'da Kınalı Ada'da yer alan Noya Beach'te gerçekleşecek.