Magazin Kaynak: ASLIHAN AKDAĞ TÜRKER 02.09.2024 22:59

İrem Derici: Mesaj kutum nüfus kağıdı dolu

İrem Derici, Kıbrıs Acapulco Hotel'de sahne aldı. 30 Ağustos Zafer Bayramı için şarkıcı, "Her sene aynı coşkuyla ve gururla kutlayacağız. Dün Antalya'da sahnedeydim. Uykusuzum. Yolları aşıp geldik, ölüm yeter" dedi.
İrem Derici: Mesaj kutum nüfus kağıdı dolu

Yeni saçı Marilyn Monroe'ya benzetilen Derici, "Kaynakları çıkardım. Kısa kullanacağım. Güzel tepkiler alıyorum" diye konuştu. Yolda araçlarının lastiğinin patlamasına şarkıcı, "Nazara mı geliyorsunuz?" sorusuna, "Nazar olur. Hepimiz sapasağlamız. Sivrisinekler menajerime musallat oldu" yanıtını verdi. Yoğun konser programı olan Derici, "Dinlenemiyorum. Boş günlerimde gezip, eğleniyorum. 37 yaşındayım, herhalde 50'ye kadar rockstar hayatı gider. Bir Teoman bir ben" ifadelerini kullandı. Şarkıcı, "Teoman ve sizin açıklamalar gündem oluyor" sözlerine, "Onunkiler çok bomba. Durup durup patlatıyor. İlk gittiğim konser Teoman'dı" karşılığını verdi. 

'Biraz dinlenme dönemindeyim'
Merve Boluğur'un, "Erkeklerin yüzde 99'u şerefsiz çıkıyor" sözlerine Erkekleri Koruma Derneği'nin dava açacağı haberine Derici, "Öyle bi dernek mi var? Bana adresini vereyin, gireyim. Kız haklı, demek bir şey üzmüş onu. Merve ne dese yeridir. Kendi kafasında yaşıyor" açıklamasını yaptı. "Kendimden yaşça genç olan erkeklerden hoşlanıyorum" sözlerine şarkıcı, "DM kutumda nüfus kağıdı dolu... Genç ve yaşlı artık bakmıyoruz. Biraz dinlenme dönemindeyim. Zaten vakit kalmıyor. Şu an yok Bugün yok derim yarın biriyle çıkarım. Sürprizlere dolu insanım" şeklinde konuştu. 
'Her şeyime aşığım'
Derici, "Kendinizde en sevmediğiniz özellik ne?" sorusuna ise, "Her şeyime aşığım. Bayılıyorum. Mükemmelim. 1.67 boyum var, türlü türlü huyum var" diye cevap verdi. Eski sevgilisi Atakan Işıktutan'ın kendisini dinlemeye gelip, Instagram'dan takipleşmelerine şarkıcı, "Barışmadık. Orada, 'Keşke hiç gitmeseydin' diyorum. Onu alıp, 'Keşke hayatımdan hiç gitmeseydin'e çevirdiler. Adam ben sahneye çıkıyorum diye mekanı terk etmiş. Geldi o da beni dinleyip, eğlendi" dedi.