Magazin 29.11.2021 05:42

İNTİHAR MI ETTİ

Köpeği Hurma'yı kaybettikten sonra bir hayli zor zamanlar geçiren şarkıcı Zerrin Özer, intihar etti haberleriyle gündeme geldi.
İNTİHAR MI ETTİ

Önceki akşam kaldırıldığı Şişli Etfal Hamidiye hastanesinde görüntülenen Özer'in acil müşade odasındaki müdahale sonrası sedye üzerinde özel odaya alındığı görüldü.

Akşam saatlerinde ilaç alıp intihar ettiği haberleri sonrası hastaneye kaldırılan şarkıcının menajeri Haluk Şentürk,"15 gündür yoğun bir şekilde çalışıyor, köpeğinin ölümü de üstüne gelince durum böyle oldu" diye açıklama yaptı. Zerrin Özer'in hastanedeki kırmızı alanda müdahale edildiği sırada kendisini hastaneye getiren bir yakınını hastanenin polis memuruyla konuşup,"10,15 tane ilaç içti. İntihar olayı, içtiği ilaçlar kalbiyle alakalı bir sorun yaratmış, kardoloji doktoru bekliyoruz" dediği duyuldu. Özer'in kırmızı alandan çıkarılıp odaya götürüldüğü sırada telefon ile görüntü almak isteyen muhabirlere güvenlik görevlileri darp etti. Görüntüleri silmesini isteyen güvenlik görevlileri muhabiri hastaneden çıkarmak istemedi. Yaşanan olaylar sonrası polis memurları hastaneye gelerek durumu kontrol altına aldı