Vakıf Katılım web
Magazin 25.06.2022 04:00 Güncelleme: 24.06.2022 20:58

İngiltere Konsolosluğunda Mezuniyet töreni

Tarabya İngiliz Okulları 2022 Mezuniyet töreni Beyoğlu İngiltere Başkonsolosluğunda gerçekleşti.
İngiltere Konsolosluğunda Mezuniyet töreni

Horizon Grup Tarabya İngiliz Okulları’nın kurucusu Mehmet Gültekin ve zarif eşi Emel Gültekin’ in ev sahipliğinde gerçekleşen Mezuniyet törenine İngiltere Başkonsolosu Kenan Poelo’ da katıldı.

Sunuculuğunu Ece Vahapoğlu Alpay’ın üstlendiği tören gayda sanatçısının müziği ile konsolosluğun bahçesine çıkan mezunlar ailelerini çiçekler vererek karşıladı. İngiltere Başkonsolosu Kenan Poele gençlere ‘Benim evim sizin eviniz hoşgeldiniz’’ dedi.

Konuşmasının ardından Poele törenle kendisine taktim edilen İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’ in oğlu  Wessex Dükü Prens Edward’ ın mezunlar içim kaleme aldığı mektubu bizzat okudu. Ardından sahneye çıkan Mehmet Gültekin mezunları tebrik ederek ‘Gurur duyduğum bir gün. Sizlerin başarıları ailenizin bizim başarımız.’ diyerek mezunları tebrik etti. Daha sonra diplomalarını taktim etti.

Mezunlar arasında ünlü isimlerin çocukları da vardı.

Zeynep Mutlu güzel kızı Nazlı Kulebaroğlu’nun mezuniyet diplomasını aldığı andaki heyecanı gözlerden kaçmadı. Rosella Karabacak eşi Cüneyt bey ile oğlu Eren’ i tören kıyafeti içinde gördüğünde mutlulukları gözlerinden okundu. Diğer tarafta ise Fehmi Zorlu, Devrim hanım kızları Su’ya sıkıca sarılarak tebrik etti. Ve çocukları için en iyisini dilediler. Burak Yeter’ in müzikleri ile coşan davetliler unutulmaz bir gün geçirdiler.