Seyahat - Turizm Kaynak: Hibya Haber Ajansı 09.09.2024 13:00 Güncelleme: 08.09.2024 12:19

İnciraltı plajı her yıl binlerce misafiri ağırlıyor

Muratpaşa Belediyesi'nin mavi bayraklı plajlarından İnciraltı, kent sakinlerine berrak sularında yüzlerce deniz canlısıyla birlikte yüzme fırsatını sunuyor.
İnciraltı plajı her yıl binlerce misafiri ağırlıyor

Muratpaşa Belediyesi’nin mavi bayraklı plajlarından İnciraltı, kent sakinlerine berrak sularında yüzlerce deniz canlısıyla birlikte yüzme fırsatını sunuyor.

Türkiye’nin 233 plajıyla ‘mavi bayrak’ şampiyonu olan Antalya’da, Muratpaşa Belediyesi, falez sahil bandı boyunca yer alan Konserve, Mobil, İnciraltı, Erdal İnönü ve Erenkuş Plajlarında her yıl binlerce misafiri ağırlamaya devam ediyor. Ayrıca, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, uzun mücadeleler sonucu bu yıl Bambus Plajı’nı da halka açık belediye plajları arasına dahil etti.

Muratpaşa Belediyesi, ilk mavi bayrağını 2017’de Erdal İnönü, Mobil ve İnciraltı falez plajlarıyla aldı. 625 metrekarelik alanda ahşap platform üzerine kurulu olan Muratpaşa’nın tek asansörlü plajı İnciraltı, deniz temizliğiyle mavi bayrağını korumaya devam ediyor. Belediye ayrıca plajlarında şezlong, şemsiye ve büfe hizmeti sunarak ziyaretçilerine konforlu bir deneyim yaşatıyor.