Spor 24.02.2018 20:08 Güncelleme: 24.02.2018 20:31

"İlk Maç İçin Olumlu Bir Maç Oldu"

Uludağ Timsahlar'ın 48-0'lık skorla mağlup eden Koç Rams',n Başantrenörü John Booker ve oyun kurucusu David Whipple, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.
"İlk Maç İçin Olumlu Bir Maç Oldu"

Bertan ERMAN

Koç Rams Başantrenörü John Alexander Booker, oynanan futboldan memnun kaldığını dile getirerek, "Maça çok iyi başladık. Punt yaptığımızı düşünmüyorum. İlk yarıda, hücumdaki oyuncularımız zirvedeydi. Savunmada da maç boyunca rakibe touchdown izni vermedik. İlk maç için olumlu bir maç oldu." ifadelerini kullandı. Savunmadaki sackler ve interceptionlar hakkında da değerlendirme yapan Coach Booker, "Tek bir sebebi var; baskı yaratmaya ve rakip hücumunu hataya sürüklemeye çalıştık." dedi.

4 touchdown pası ile maça damgasını vuran yeni transfer David Whipple ise, "Bugün harika bir maç oldu. Rams olarak, biz buraya bir takım olarak futbol oynamaya geldik. Hücumda receiverlar ile iyi bir kimya yakaladık ve 4 touchdown pası attım. Hücum hattına da teşekkür ederim." şeklinde konuştu. Whipple, 2 ay gibi kısa bir sürede takıma adaptasyonunu çabuk sağladığıyla ilgili, "Futbol futboldur. Sonuçta aynı oyunu oynuyorum. Hepsi bu." dedi.