Magazin 21.04.2018 02:00 Güncelleme: 21.04.2018 00:22

İlk Kez Yakalandı

Mesam başkanlığına atanan ünlü şanatçı Çoşkun Sabah, " Eşimden boşanırsam intihar ederim" gibi söylemlerini unuttuğu görüldü.
İlk Kez Yakalandı

Geçtğimiz haftalar 1995 Türkiye güzeli eşi Ceyda Okay'la anlaşmalı boşanan Çoşkun Sabah, önceki gece genç bir kadınla Kabataş'daki benzin istasyonunda yakalandı. Sabah, görüntülenmemek için ise farklı bir taktik kullandı. Saat 24:00 sıralarında aracını Kabataş'taki benzin istasyonuna bırakarak yanında iki kadınla bir taksiye binerek oradan uzaklaşan sanatçı, arabasını bıraktığı istasyon çalışanına 2 veya 3 saat sonra geleceğini iletmiş.

 Dediğini yapan Sabah, gece 02:40 sıralarında istasyondaki aracının başına geldi.Otomobiline binen Çoşkun Sabah bir andan flaşların patlamasıyla aracından yay gibi fırladı. Kendisine görüntüleyen basın mensuplarına " Ne oluyor burada, ne yaptığınızı sanıyorsunuz." diyerek çıkıştı.Yaptığı bu hareket sonrası  kendisi de anlam veremeyen Çoşkun Sabah, aracını hızla sürerek oradan ayrıldı.65 yaşında olan şarkıcının ayrıca yaptırtığı botoks ise dikkatlerden kaçmadı