Magazin 21.10.2021 04:02

HÜLYA KAYHAN'IN YENİ ÜRÜNÜNE CEMİYET DÜNYASI BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

Cemiyet, magazin ve güzellik dünyasının ünlü hanımları, Hülya Kayhan'ın dünyada bir ilk olan yerli probiyotiklerinin ürün tanıtımı için bir araya geldi.
HÜLYA KAYHAN'IN YENİ ÜRÜNÜNE CEMİYET DÜNYASI BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

İstanbul Raffless’da gerçekleşen keyifli brunch davetine Aslıhan Doğan Turan, Seda Söğütlü Alaton, Gülay Kamaz,  Begüm Özer, Melis Özer, İpek Köse, Seda Şahin Vardar, Pervin Dinçer, Mine Karahan, Ayşe Burcu Kaya, Benan Terzioğlu, Tuğçe Aziz ve Tuğçe Postoğlu gibi cemiyet hayatının ünlü simaları katıldı.

Özel davette dünyada devrim niteliğinde bir ilk olan ‘Probıotıcs In Oıls’ ürünlerini görücüye çıkaran Hülya Kayhan,  misafirlerine Akkermansia Muciniphila ve Lactobacillus Gastricus probiyotik bakterilerini de içeren ve tamamı yerli izolat probiyotiklerden oluşan ilk gıda takviyesi bu yeni probiyotikleri kullanıma sunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. 20 yıllık çalışmalarının ardından sonra uzun bir ruhsatlandırma süreci yaşadıklarını belirten Kayhan, tüm dünyanın peşinde koştuğu bu çalışmayı ülkemizde gerçekleştirerek  TR kodu ile uluslararası alanda anılacak olmasını tüm sağlık sektörünün ortak bir milli gururu niteliğinde paylaştığının altını çizdi. Masalarını tek tek dolaşarak bilgilendiren Hülya Kayhan’ın yaptığı konuşmayı ilgiyle dinleyen misafirler, sorularına aldıkları cevaplarla mutlu bir şekilde davetten ayrıldılar.